0

evet çünkü boyanın tamamı hammaddedir saçların beyazlatmasında boyanın yüzde doksan payı vardır eldiven takmadan kullanınca insan elini yakma özelliği var onun için bunun yerine kına yakmak daha sağlıklı

0

saç boyananın herhangi bir zararı yoktur ancak çeşitli alerjisi olan insanlar için veya hamile insanlar için zararı olduğu bilinir ve söylenir ancak ben bir zararı olduğunu görmedim evet belki biraz fazla saç dökülmesi yapıyor ve saçta beyazların daha da yoğun olmasını sağlıyor belki bu yönden zararları olabilir birde kokusu çok yaygın ve fala olabiliyor o rahatsız edebiliyor insanı bu şekilde bana kalırsa zararları ben öyle düşünüyorum. onun dışında ciddi bir zararı olduğunu görmedim. belki alerjik rahatsızlığı olan insanlar için ciddi zararlar teşkil edebilir bu bakımdan alerjisi olan insanların dikkat etmesi gerekir. kullandığınız boyaya göre de değişebilir bir durum tabi.

0

evet saç boyamak çok zararlı benim aşırı derecede saçlarım vardı boyamaya başladım dökülmeye başladı her yıl zamanı gelince boya boyanmasını istiyor ama biz farklı renkler istediğimiz için ya da dibine değil de uçlarını boyatıyorum sadece saçımın dipleri de biraz açıldı ve şu an çok kaşınıyor boyadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum boya yapmayınca saçlarım yağlanıyor ve çok kötü bir görüntü alıyor.ben saçımı boyamayı seviyorum. bazı renklerinde bana yakıştığını düşünüyorum ama şu an sadece yaptığım uçlarını boyamak diplerini boyamıyorum ama bir bayanı bence saçı çok değiştiriyor ama boya sacı yıpratıyor saçın parlaklığını alıyor bana göre sonra boya akikıp kendi rengin çıkmaya başlayınca çok çirkin bir görüntü alıyor çoğu kadınlara boya çok yakışıyor özellikle siyah saç rengi .bence yakışanlar da bir başka güzel duruyor.ben de çok seviyorum siyah saç rengini eğer bana yakınsa.ben de boyatacağım ama bende peruk gibi duruyor açık tenliyim .normalde ama neden peruk gibi duruyor anlamış değilim.ben saç renginde farklı farklı saç rengini bir tek rihanna ya yakıştırdığı mı biliyorum kadına bütün renkler yakışıyor.ben de onun gibi olmayı isterdim sarı teninde hiç kötü durmuyor kırmızı aynı şekilde ben şu hayatta soğan kabuğu ve kızılı çok istemişimdir ama cesaret edip asla yaptıramadım korktum sonucu kötü olur tepki alırım diye.

0

saçımı ilk defa bir kaç ay önce boyattım. açıkcası merak ettiğim için denedim. farka gelecek olursam saçım keçe gibi oldu diyebilirim eskiden saç taramakta zorlanmazdım şuanda saç taramaya yardımcı spreyler ya da başka ürünler olmadan tarayamıyorum. saç yapımda kırılmalara neden oldu ve koparak dökülmelerim arttı. keşke hiç boyatmasaydım diyorum. bu arada ombre yaptırdım diplerim hala aynı renginde ona baktıkça özlüyorum. sanırım en kısa zaman da geri kendi rengime boyatacağım ve uzadıkça kestireceğim.

0

evet amonyak içeren boyalar zararlıdır. organik boyalar tercih edilebilir.

0

evet saç boyama kesinlikle zararlıdır üstelik hamileyseniz kesinlikle önerdiğim bir şey değildir çünkü saç boyalarında fazlasıyla zararlı maddeler var saç dökülmesine neden olan en büyük etkendir.

0

saç boyası saçı yipratmaktadır.fakat eğer açıcı yok ise bu çok değildir.fazla yıpranma olmuyor. daha aksine biraz onarır ve parlaklaştırır bile .saç boyaları organik olur ise daha faydalıdır.saça bakım yapar ve besler.
ben her zaman organik boyadan yana tercih kullanılırım.saçım bakımlı ve sağlıklı oluyor.bu manada saç boyası zararlıdır da diyemiyorum çok.

0

saç boyamak zararlı evet ama ben 5 yaşından beri benim saçlarımı boyarim için halam ben 5 yaşından beri kafam alışkın boyaya onun için saçlarımı boyarim boyamayida seviyorum yaşlanınca da boyarim yani.