0

sorumani sitesinde mesaj bölümünde mesajını almak istemediğin için engellemek özelliği var mı?

çünkü bir kişi sürekli bu sitede ısrarla mesaj atıp benim moralimi bozuyor hiç cevap vermediğim halde yine aynı mesajı atıyor acaba bu sitede o kişiyi nasıl engelleyebilirim.

4 cevap
0

bana da o sahis atti ve o sitedeki hesabimi sildirdigimi daha neyin sitesinden bahsediyorsun dedigimde bana kufur etmisti o sahis... boyle durumlarda sorumaniye mesaj at. onlsr gerekli gordugunde banliyorlar ve dun o sahis banlanmis. ve ayrica sitede mesaj silme ya da mesaj engelleme gibi bir durum yok malesef. site yönetimi bize aralikta filan mesaj silme grlelcdgini de soylemidti ama hala bu konuda yaptigi birsey yok. sitenin o kadar cok eksigi var ki. ben soyluyoeum ama hala hicbir eksik giderilmis degil sitede. sorumanide tek kotu yan bu iste. siteyi azicik iyilestirseler cok guzel olacak. bir iste mesaj silme ve mesaj engelleme gelsin, birde seviyelere göre soru sorma limiti gelse keske.

1

ya birisi var ben bu ismi bu sitede hiç rastlamadım ama sürekli ısrarla mesaj atıp duruyor ve şu anda da yeni bir mesaj attı cevap vermediğim için bana şöyle bir kelime kullanıyor cevap verene kadar mesaj atacağım beyinsiz inşallah sorumani sitesi bu kişiyi bulup eğer burada hesabı varsa hesabını kapatır gerçekten ondan çok rahatsızım şurada ismini de belirtmek istiyorum bana mesaj atan kişiyi sorhadi00 bu buradaki bir kullanıcı mı muhtemelen burada kaydı olmasa mesaj yoluyla ulaşması mümkün değil burada isim belirttim sorumani sitesinin ekibinin bilgisine ben bu üyeden çok rahatsız oluyorum sürekli mesajlarda beni rahatsız ediyor lütfen ilgilenir misiniz.

0

sanırım yanlış bilmiyorsam engelleme ve silme özelliği yok diyebiliyorum bilen arkadaşlar yada yöneticilerden bilgi veren olursa sevinirim

0

maalesef böyle bir özelliği yok hatta mesaj bölümünde silme özelliği bile yok. ya da var ben hala bilmiyorum. varsa bana söylesin mesajlar nasıl siliniyor.