0

evet siteye mesajları silme özelliği gelsin lütfen çok gereksiz yere mesaj atanlar olmuş artık lütfen şu mesajları silme şansımız olsun ya çok saçma sapan çok karışık orası yani ben eve karışıklıktan nefret ederim kim nerede ne yazmış hiç belli değil artık ne olur hepsini temizlemek gibi bir durumunuz olsun ya çok saçma sapan olmuş bu iş özellikle soruma ne lütfen cevap verme özel gönderiyorum bize yanıt ver lütfen oraya sil seçeneğe ekleyin

0

ya ben artik cok rahatsiz olmaya basladim bana gelen mesajlardan. yani mesaj silme ozelligi gelmeyecekse bilr mesaj engellemesi gibi bir durum olursa sitede sahane olur. her yeni gelen uye bana ozelden mesaj atip soru soruyor. ya bu mrsaj bolumu kaldirilsin ya da mesaj bolumune duzenleme getirilsin. sadece sorumaniye mesajla ulasabilelim yani.

0

siteye mesaj silme özelliği gelirse iyi olacaktır. çünkü bazen o kadar gereksiz mesaj geliyor ki sürekli önüme çıkıyor.

1

kesinlikle siteye mesajları silme özelliği gelmelidir düşünüyorum çünkü artık mesajlar birbiriyle fazlaca karışmaya başladı ve ben normalde de çok fazla mesaj biriktirmeyi seven bir insan olmadığım için orada biriken falan mesajları gördüğümde sinirleniyorum. o yüzden de siteye mesajları silme özelliği gelmesini çok fazla arzu ediyorum umarım yakın zamanda böyle bir özellik getirirler artık.

2

bu istek daha önce defalarca dile getirildi ama şimdilik öyle bir gelişme görünmüyor bence ufukta. sıklıkla kullandığım bir bölüm olmadığı için benim açımdan sorun teşkil etmiyor. silme özelliği gelse de kullanan bir insan olmam pek. ancak senede bir gelir aklıma böyle bir şeyi silmek.

2

gelmesi gerekir, bunu sitede biliyordur ama belki kullanılan site formunda bu yoksa bu değişikliğin yapılması zaman alabilir. gereksiz çok mesaj birikti silinebilmesi iyi olur diye düşünüyorum.