0

hayır asla yaşayamam cook zor. ama tabi eski zaman kişileri insanları olsa onra sorucaksın aslında onlar daha ıyı bılır zamanında elektırık yoktu ama doğrusu ben yaşayamam sizi bilemiyorum ama

0

telefonlar yaşamın azgeçilmez aletleridir ve onlar olmazsa insanların çoğu yaşayamaz diye düşünüyorum benim telefonum bozulduğunda 1 ay boyunca tuşlu telefona maruz kalmıştım ve çok kötü olmuştu ama 1 ay boyunca zor da olsa da yana bilmiştim yurtta olduğum için sürekli telefonla oynuyorum o yüzden şu anda sorsanız bir ay telefonsuz dayanamam diye düşünüyorum çünkü bütün işlerimi telefonda yapıyorum ve sıkıldığın zaman illaki telefonu elime alıyorum.

0

işimden dolayı mecburum telefona.onsuz sadece en fazla 1 gün kalabilirim. ama daha fazla mümkün değil.

0

mecbur sam yaşarım ancak kendini bunun için zorlamam gerçekten artık telefonlar bizim vücudumuzdan bir parça haline gelmiş durumda ve onları bir saniye olsun bırakamıyoruz ki bir de bir ay onlarsız yaşayalım çok mümkün bir şey değil ancak elbette allah korusun cezaevine girersek veya ıssız bir adaya düşersek ya da daha başka problemler gelirse başımıza elbette yaşamayı öğreneceğiz yapacak başka bir çaremiz yok.

1

çok mecbur kalırsam olabilir zaten bazen telefondan çok sıkılıyorum hatta sürekli bu durum olabiliyor, sonuçta 5 yıl önceye kadar kullanmıyordum normal nasıl yaşıyorsam yine öyle yaşarım çünkü telefon gerçekten insanın hayatının merkezinde bulunuyor onsuz yaşayamayacağını düşünen kişiler var hayatımızı eline alan telefonu bence bir süre kullanmamak daha iyi.

0

ben yaklasik bir kac aydir telefonsuzum en son ki telefonum dusup kirildi cok masrafi var yeni alabilirsem almayi dusunuyorum yani insan kalmak zorunda oldugunda da kaliyor telefonsuz veya internetsiz yapacak bir sey yok yani :d. bu arada lvn21, survivor fake ve orada yemek yiyebiliyorlar bir suru ifsasi var youtube platformu uzerinde. orada telefonda kullaniyorlar yemek de yiyorlar kaybetseler bile. o yuzden dolayi oyle programlara pek kafani yorma derim hepsi uyduruk kiytirik seyler.

1

1 ay boyunca telefonsuz kalamam . telefon kullanmadan da olmaz .
o yüzden telefonsuz kalamam.
telefonumu 10 dakikada yine vermem.
bile beni çok fazla sinir ve irite ederken bir de 1 ay boyunca kullanmamak benim için çok zor. telefonsuz kalanlar veya survivor'da onları nasıl dayandığımı çok merak ediyorum.