0

basta bizi yaratan rabbimiz allah'a sığınarak onun emrettiği şekilde ibadet ederek kuran'i kerim okuyarak bilinen bütün korkulardan emin olurum ve bundada zerre kadar şüphe etmeden bütün korkularımi yenerim.

0

cok seyden korkuyorum ve bunlarida asla yenemiyorummm ve bu durum benide cok uzuyorr surekli en ufak biseyden bile korkmak sacma geliyor ama napayim korku bu gecmiyorr ustune gidin derler ama ben giderken bile korkuyorumm.

0

korkularımı hiç yenemedim. ama yenmek için çaba gösterdim.eh biraz yol katettim ama o kadardı sadece. sonrası yine aynı.

0

korkuyu yenmenin ve başarılı olmanın tek yolu allah,bol bol dua etmek

0

korkular genellikle üstüne gidilerek yok edilir kendine guwenerek vb

1

aslında şu ana kadar birçok korkum oldu ve bütün korkularımı yendim sadece bir 7 senedir bende bir korku var ne yapıyorsam da o korkumu yenemiyorum bir aralar trafik kazası yaptığım için artık arabalara binmekten korkuyorum ve eğer çok mecbur olmasam ve çok önemli bir şey olmasa arabaya binmiyorum hatta bazen uzak yol yani yarım saat bir yola bile ayakla gidiyorum kaza yaptım ilçe ve şehir arası kaç senedir sadece 3 defa gitmişim artık oraya da gitmekten korkuyorum ve bir türlü de bu korkumu yenemiyorum ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

1

valla kardeşim korkularını yenmenin tek yolu psikiyatri ilaçlar bence:)çünkü korkuların üstüne gitmek her zaman olumlu sonuç vermiyor ne yazikki. benim birçok korkum var mesala üstüne gittikçe daha kötü oldum. en son kafayı siyiracaktim. o yüzden bir uzman yardımıyla terapi ve ilaç tedavisi görmek, büyük oranda korkularımızdan bizi kurtarır.

0

korkularımızı yenmek için korkularınızın üzerine gidin derler ama ben bunu başaramayan lardanım ne yazık ki korktuğu şeylerden kaçınmakla yetiniyorum ancak her korkumuzu gelmeniz mümkün değil özellikle dini konularda...