0

yani her baş ağrısı normal bir şekilde ağrı değildir. bence eğer devamlı birinin baş ağrısı varsa kesin doktora gitmesi lazım. sinüzit olabilir, migren olabilir. hani ona göre ilaçlar kullanmamız lazım. eğer normal bir baş ağrısı ise novalgin ve vermidon kullanmasını tavsiye de parol da olabilir . ben genellikle novalgin ve vermidon kullanıyordum ama şu an bebeğim anne sütü aldığı için doktorlar bana parol öneriyor. paroldan başka ilaç kullanamıyorum. zaten baş ağrısını bu şekil geçirebilirsin eğer ben ilaç içemem dersen de başına masaj yaparak. en azından biraz da olsa başarının geçmesini sağlayabilirsiniz. neden gibi anca bu şekilde tavsiye verebilirim.

1

baş ağrısının birçok sebebi vardır. öncelikle bu sebepler araştırılmalıdır. susuzluk baş ağrısı yapabilir mesela susuz kaldığımızı düşünüyorsak su içebiliriz. maden suyu da kasları gevşeteceğinden baş ağrısına iyi gelebilir.

geçen sene aralıksız 10 gün çektiğim baş ağrısı sonucunda migren taşı aldım. mentol taşı da deniliyor. başa masaj yapılarak sürülüyor. baş ağrımı geçiren tek ürün bu oldu. ne haplar fayda etmişti, ne de diğer yöntemler. hap kullanamadığımız dönemler için çok uygun.

0

dinlenmek nane yağı iyi gelir uyku ve çok su içmek

0

açık hava yürüyüşü iyi gelir. masaj iyi gelir. sıcak duş iyi gelir.