0

eli iyi gelen birine masaj yaptırmak baya iyi geliyor bide ağrı krsici içtin mi tamamdır

0

surekli bas agrisi cekiyorum alistim dene bilirr dayanilmicak gibi olursa alveres yutuyorum aninda kesiyo ama tabiki gene doktorlara gorunmekde fayda var . emaraa gircem mesela herkes saglikli olsunn :)

0

benim sürekli başım ağrıyor ve ben buna bir çare bulamadım sürekli ağrı kesici içmek de istemiyorum o yüzden baş ağrısıyla yaşamaya alıştım diyebilirim ama bu benim hayatım olumsuz bir şekilde etkilemektedir .özellikle de derslerden verim alamıyorum ve sürekli başım ağrıdığı için kendimi yorgun hissediyorum baş ağrısı genellikle her gün oluyor ve ben at kestanesi ile başıma masaj yapıyorum o biraz da olsa baş ağrımı kesiyor böylece idare ediyorum ilaç icmektense basima masaj yapıyorum.

0

her baş ağrısı hafife alınmamalıdır.ağrı kesici kullandığınız halde geçmeyen baş ağrıları için doktora görünmelisiniz.baş ağrısının sıklığı,şiddeti bir çok soruya yanıt verebilir.uyku düzeni,sıvı tüketim miktarı,beslenme,stres baş ağrısı konusunda öncüdür.nane yağı ile şakaklara ve alna masaj yapmak rahatlatıcı olacaktır.

0

baş ağrısına melisa çayı iyi gelmektedir . baş ağrınız çok siddetliyse ağrı kesici içiniz . ayrıca baş ağrısı için vikis öneriyorum . vikisi şakaklarınıza sürün ve bir süre bekleyin inanın çok faydasını göreceksiniz.

0

baş ağrısı günümüzün yaygın bir hastalığıdır. baş ağrısı için bir bez yardımıyla uzun bir bez yardımıyla kafamızı sıkabiliriz. başka bir yöntem ise ilaç kullanabiliriz değişik ilaçlardan. doktora başvurulmalıdır eğer ki baş ağrısı uzun sürerse. doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmalıyız. sürekli ilaç kullanmak da böbreklerin gerçekten yok ediyor.o yüzden doktora gidelim en azından onların verdiği ilaçları kullanmak daha mantıklı.

0

ben ilk uzanmayı deniyorum. geçmezse bir duşa giriyorum. en son hiç biri ise yaramazsa hap içiyorum. direk hap içmeye karşıyım ağrı kesicide olsa ama son çare yapicak birsey yok.

0

ben yaptigimi anlatiyim;
sicak bir dus,ustune agri kesici,sonrasinda yataga yarim saat uzanma.. :) bende kesin cozum. agri kesici olarak ben dolorex kullaniyorum oneririm

0

baş parmak ve işaret parmağı arasındaki bölgeye otuz saniye kadar baskı yapmak iyi geliyor diyorlar. ayrıca muz meyvesi ağrı kesici bir besindir.