0

hayır tabikide ne kadar para verirsen ve elbet bir sorunu olur aldığın bir elbise yada ayakkabı sonuç da kul yapımı

0

hayir, kaliteli oldugunu düşünmüyorum. yani soyle soyleyeyim aslinda. bir pantolonu dusunun, kac tane islemden geciyor normalde. tekstil yerlerinde. yok yikamasidir yok taslamasidir bilmeme ne. sadece saglik acisindan bir kalite olusturabilir. yoksa mal ayni mal. gecirilen islemden dolayi ve isimden kaynakli parasi artmaktadir bu urunlerin. bir ayakkabi da oyledir. simdi sadece bir yapistiriciyla tutturulan ayakkabinin kalitesiyle dikisle tutturulan ayakkabiya gore daha cabuk parcalanabilir. yani brn spor ayakkabi cok kullanirim. 6-7 ay anca dayanir bana o spor ayakkabi. yani simdi 200 lira niye vereyim ki. 50-70 liralik olanlari tercih ediyorum. ayni surede kullaniyorum yani. dedigim gibi. ucuz olabilmesi icin islemlerinden kaciyorlar sadece. saglik sorunlari cikartiyor 20 liralik ayakkabi kullanilfiginda. brnde kullandim cunku bir ara 20 tl lik ayakkabilar filan.

0

evet kalitelidir 10liralık ayakkabı ile 200liralık ayakkabı bir olmaz

0

bence değildir ucuz olan şeyler de kaliteli olabilir

0

türiye harici ticareti ahlaklı yapan her yer için geçerli bir söylemdir. türkiye de ise böyle bir şey yapayım da iyi algısı oluşsun diyen bir sürü sahtekar var bu ülkede evet genelde çok para harcadığınız şeyi güzel yaparsınız ama türkiye de maalesef öyle değil.

1

pahalı olan her şey kaliteli değildir çünkü esnaflar herkes kendine göre fiyat veriyor bazen çok ucuz aldığımız mallar ve ürünler pahalı ürünlerden daha kaliteli ve daha sağlıklıdır artık herkes ticarette kendi zevkine göre fiyat veriyor.

0

bence kaliteli değildir her pahalı olan kaliteli olmayabiliyor

0

hayır değil tabiiki. bir satıcı 50 kuruşa aldığı bir ürünü, piyasası 2 tl olsa bile isterse 50 tl’ye de satışa sunabilir. ama bu kaliteli olduğu anlamına gelmez

0

hayır her pahalı ürün kaliteli olacak diye bir durum yoktur. bazıları aynı kalite etiket, dükkan kirası vb gibi giderleri alıyor. insanlar marka takıntısı nedeni ile bu ürünlere kanalize olabiliyor

0

pahalı olan her şey her zaman kaliteli olamıyor ne yazık ki örneğin lacoste isimli mağazadan aldığımız tişörtler pazardan aldığımız 10 liralık tişörtlerden bazen daha dandik çıkabiliyor makinada yıkadığınızda çekebiliyor rengi soluyor eşime aldığımız tişörtlerin çoğu bu şekilde oldu ki orijinal mağazasından almıştık bu yüzden bence indirimleri takip etmek gerekiyor kalite kendini belli ediyor zaten fiyatlar çok fazla alakası yok.