0

en çok kedi severim çünkü çok minnoş ve yumuşlar

1

ben en çok köpekleri severim ama dün sogukta minicik bir kedi yanıma geldi.çok tatlıydı üşümüştü ve açıkmış beliki sürekli miyavlıyordu etrafa baktım acaba annesini görebilirmiyim diye ama malesef göremedim düşündüm alsam mı bakabilirmiyim diye bakamıycagıma karar verdim ama onunda orda bi başına da bırakmak içime sinmedi kararımdan vazgeçtim ve onu aldım arabaya bindik. ev yakındı hemen eve geçirdim minacık kediyi dolap süt olmasını ümit ederek dolabı açtım neyseki vardı hemen bi kap buldum ve yeteri kadar süt döktüm kaba önüne koydum sütü öyle bir içtiki nasıl açıkmış yavru kedicik içim giti.sanırım bir kap süt daha içer dedim ve öylede oldu sonra sıcak biyer yaptım ona şuan evde beni bekliyor.köpekleri daha çok severşm ama yavru kedicik te çok tatlı ve ohalde onu orda bırakamazdım.

1

ikisini de severim ama evde hayvan besleyemem. bahçesi var ise besleyebilirim sadece. yinede evde ikisinden birini besleyecek isem bu kesinlikle kedi olacaktır.

1

kediler ne kadar nankörlük yapan hayvanlar olsa bile,genede çok tatlı ve masum hayvanlardır. bu yüzden ben kedileri daha çok sevmekteyim.

1

ben hayvanların hepsinode severim ama elliyemiyorum korkuyorum yani bide çok titiz olduğum için elliyemiyorum asla ama severim kalan yemekleri vereceğim zamanda eşimle gonderirm ben yanlarından bile gecemiyorum küçüklüğümden beri öleyim

1

ikisinde de korkuyorum. ama kediler daha sevimli.

1

genel olarak hayvanları çok severim kedi olsun köpek olsun ayırt etmem daha önce evimde kediyi de besledim köpekte besledim. her ikisinide çok seviyorum

1

kedilerin yavrularından hoşlanırım. ancak büyükleri ile çok aram yoktur. ama köpekleri her halleriyle çok severim ve dört adet beslemekteyim.

1

ikisinden de korkarım ama bir seçme sansım olsa köpek derdim. çünkü kediler bana nankör geliyor hep.