1

kapanmasına üzülmedim desem yalan olur ne olursa olsun buradan bir kazanç elde ediyordum bebek küçük diye doğru düzgün çalışamıyorum en azından o durduğu zaman bakıyordum buraya. buradan kazanç sağladım iyi ya da kötü bir çok kişi de kazanç elde etti madem böyle bir durum ne yapalım yolu açık olsun.. mecburen para kazanmak için farklı siteler araştıracağız. başlarda hiç sorun yoktu ama belliydi böyle olacağı sinyaller verilse de biz bu kadar takmadık ya da iyi olur düzelir falan dedik nasip değilmiş. gerçekten farklı yollar belki limitler değişerek, reklamlar yaparak, alışveriş kısmı oluşturarak düzeltilebilirdi ama finansal problemler belki bunları da yapacak gücü olmamasıdır. keşke daha önce iki ayda ödemediği zamanlarda bir açıklama yapsalardı sağlık olsun. umarım gelir elde edecek başka bir site buluruz.

2

öncelikle bunu söyleyeyim sorumani sitesi'ne geldim zaman çok beğenmiştim hatta burada ödeme sorunsuz olarak da aldım sorumani sitesi için başka sitelerde iki tane hesabım vardı reklamını yaptığım hesaplarım kapandı sorumani sitesi 2 ay ödemeleri yapmadığı zaman sana açıklama yapsaydı elimizde para yok zor durumdayız paraları ödemiyeceğiz şu tarihe kadar sabredin bekleyin deseydi inan ki her zamandan çok aktif olurdum ama sorumani sitesi açıklama yerine sessizliği tercih etti buda sitenin sonu oldu üzülmedim desem yalan olur ben 3 çocuk annesiyim burada kazandığım paralar hiç olmazsa çocuklarıma birşeyler alırdım.ama keşke kapanmasaydı kapanmak yerine başka yenilik getirebilirdi en azından soru ve cevap limiti ve ödemeleri 15 günde bir yada ayda bir yapabilirdi. ne diyelim yolları açık olsun.

1

zamanında bizleri hiç mağdur etmediler. bol bol dağıttıları döneme geldik. güzel kazandık. canları sağolsun. umarım burası gibi güzel ve başarılı bir proje ile geri dönerler.

1

yani benim gibi maddi sıkıntıları olan yazarlar için gerçekten çok üzücü bir durum. burdan akmasa da damlıyor du tabir yerindeyse. kısmet buraya kadarmış yapacak bir şey.

0

bu siteyi keşfettiğimden bu yana sıkıntı yaşamamıştım aksine hoşuma giden siteler arasında olmuştu hatta güvendiğim para verdiğini bildiğim bir site olduğu için sitenin kapanması beni üzdü. bence diğer siteler arasında bu site hem güvenliğdi hem de diğer sitelere göre arayüzü kolaydı. bazı siteler ödeme yapmıyordu. sorumani bence uygulama yerine yine bu tarz bir site açmalı ve kısıtlı ödeme yapmalı.

0

ben bu konuda sorumani yöneticilerine soru limiti gelmeli diye öneride bulunmuştum. çünkü bu sitede her ne kadar çok üye artışı olursa 3 iş günü içerisinde dağıtacakları para çok fazla olacaklardı. ya ödeme yapacakları süreyi uzatmaları gerekirdi. yani haftada bir gibi ya da her yeni gelen üye oldukça sitede talepleri karşılayamayacaklar, bu sebepten dolayı soru cevap limiti getirilebilirdi. bu limiti ben çok söyledim, inan... yönetimle konuşacağız dendi kaç kere... bu konuda çok hataları var çoookkk... hatta sorulara verdikleri 2 kuruşluk kazancı vermeyeceklerdi. çünkü sitede o kadar çok suistimal eden vardı ki bu durumu. sadece soru sorup beyin bedava modu girince hiç cevap yazmayan üyeler oldu. sorumani bunları görmüyor muydu.. görüyordu. hatta bir arkadaşı bu yüzden şikayet ettiğimde karışmayın, istediği gibi sorabilir denmişti bana. ve son zamanlarda yapamadıkları ödeme taleplerini karşılayamadılar biliyorsun. kaç ay sonra yattı yani. hani bu süre zarfında ya.. "şuan ödeme yapamayacağız biraz beklerseniz ödemeleriniz zamanla yapılacak." denseydi eğer biz aktif üyeler hiçbir şekilde sitedeki aktifliğimizi azaltmayacaktık ki... bu açıklamaların gelmemesi, sitenin biz üyelere karşı sessiz kalışı resmen sitenin bitişini hazırladı. yapacak birşey yok. buraya geldiğim siteye geri döneceğim. işsiz kalmak kadar kötü birşey yok çünkü. para kazanmaya bakmam gerek. masraflar fazla. her ne kadar borcum yoksa yine burası ve daha başka site ve uygulamalardan kazandığım paralar sayesindedir. allah yollarını, bahtlarını açık eylesin. ne diyeyim. yapacak birşey yok. para kazandıran diğer sitelere gideceğim.

0

bence kazancını paylaşıp daha cok kazanabilir farklı yollar denenebilir sistem cok mantıklı aslında fikir alışverişine cevirip daha cok insanın sıteye girişi sagianabilir