0

fazla kilolar birr çok sıkıntıya yol açar. birçok sağlık sorunu fazla kiloyla beraber gelir. sağlık sorunlarının dışında psikolojik sıkıntılara da yer açar. kolestrolünüz olur. kalp damarlarınız tıkanır. anjui geçirmek zorunda kalırsınız. kalp krizi geçirme riskiniz olur. yani yüksek kilolar bir çok sıkıntıyı beraberin de getirir ve sonu ölüm olur. o yüzden kilolarınız için doktordan yardım almanız önemlidir.

1

fazla kilolar en çok sağlığımıza zarar veriri. başta kalp hastalıklarına yol açar, kalp krizi geçirme riskimiz artar. kolesterol dengemizi bozar ve kolesterol seviyemizin yükselmesine sebep olur. kan şekerimizin yükselmesine sebep olur ve şeker hastası olma riskimiz artar. bacak kaslarımızın güçlerini yitirmesina sebep olur, bacak kemiklerimoz ve kaslarımız zarar görür. nefes darlığına sebep olur. karaciğer yağlanmasına sebep olur.

1

fazla kiloları sağlığı çok etkilediğini şeker hastalığı tansiyon damar tıkanıklığı kalp krizi başta bunlar olmak üzere birçok hastalığa neden olabilir.

0

fazla kilolar başta sağlık sorunları olmak üzere birçok soruna neden olur. günlük hayat icerisinde hareketler kisitlanir.