1

sağlıksız makyaj ürünleri kullanmak kesinlikle cilt sağlığımız açısından çok büyük sorun teşkil etmektedir. cildiniz de kullanacağınız makyaj ürünleri alırken özellikle sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış ve tüm testlerden geçmiş olmasına dikkat etmelisiniz. özellikle ucuz yerlerde ya da pazarlarda satılan markası dahi bilinmeyen merdiven altı üretim ile yapılmış ve daha da önemlisi bilinen bir markanın çakması olan ürünleri almaktan kaçınmalısınız.
bu şekilde almış olduğunuz sağlıksız makyaj malzemeleri cildinizde bir tahrişe ,sivilcelere ve siyah noktalara sebep olabilir. ayrıca cildinizi çok büyük alerjik reaksiyonlar yaratabilir. hatta geri dönüşü olmayan izler bırakabilir yüzünüzde.ozellikle kaş ve kirpikleriniz için kullanmış olduğunuz ürünler sağlıksız olduğu zaman buralarda bulunan tüylerin dökülmesine ve çok büyük bir hasar vererek sonrasında hiçbir şekilde yeniden çıkmamalarına sebebiyet verebilir. ayrıca dudaklarınıza kullanmış olduğunuz rujlarda sağlıksız ve çok fazla kimyasal madde içeren rujlar olduğu zaman özellikle az bölgemize çok yakın oldukları için bunları yutma ihtimalimiz de çok yüksektir. aşırı derecede sert kimyasallar içeren rujları vücudumuza aldığımız zaman çok büyük yan etkilerle karşılaşabiliriz. bu durumu zehirlenmelere kadar gidebilen bir durum haline gelir. o yüzden vücudumuz ve cildimizin söz konusu olduğu durumlarda kesinlikle kar elde etmek adına emin olmadığımız ,markasını dahi bilmediğimiz sağlıksız ve onaysız ürünleri kullanmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.cildimizde geri dönüşü olmayan hasarlar bırakmamak için her zaman güvendiğimiz ve kullandığımızda herhangi bir yan etki görmediğimiz cilt tipimize uygun ürünler tercih etmeliyiz.

0

sağlıksız makyaj ürünleri kullanmak birçok hastalığa yol açabiliyor bunların en başında bizim için çok önemli olan cildimiz geliyor cildimiz çok hassastır. bu yüzden her makyaj malzemelerini kullanmamız gerekiyor .mesela kalitesiz makyaj ürünleri yüzümüze zarar veriyor gözeneklerimizi tıkıyor ve bu yüzden gözeneklerimiz iyice açılıyor büyüyor ve cildimiz daha kötü bir görüntüye neden oluyor. daha sonra cildimizin yaşlanması hızlanmış oluyor. cildi bozulan birçok insanın kötü görülmesinden dolayı psikolojik sorunlar ortaya çıkıyor ve bu intihara kadar yol açabiliyor. bu yüzden yüzümüze kullandığımız makyaj ürünlerine çok dikkat etmeliyiz ve hafife almamalıyız.

0

makyaj malzemesi alırken gerçekten çok dikkat etmeliyiz.artık günümüzde gerçekten o kadar çeşit makyaj ürünleri var ki o kadar çok yerde satılıyor ki gerçekten de kadınlar bu ürünleri alıp bilip bilmeden kullanıyorlar ve gerçekten yüzlerinde bazen önemli sorunlara yol açabiliyor. özellikle de sağlıksız makyaj ürünleri kullanmak birçok soruna yol açabiliyor. makyaj ürünü alırken özellikle de içinde boya olmamasına çok dikkat etmeliyiz çünkü eğer ki ruj veya farlarda yani birçok makyaj malzemesi içinde genellikle boya katılıyor ve gerçekten bu boyalar çok sağlıksız doğal ve bitkisel olan üzerinde zaten yazıyor genellikle onlar alınmalıdır.makyaj ürünleri alırken gerçekten üzerinde doğal ve bitkisel olan ürünleri almak gerçekten çok iyidir ve en azından güvendiğiniz yerlerden olursanız gerçekten hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.sağlıksız makyaj ürünleri özellikle de insanda yani kişi de genellikle yüzünde akne, döküntü gibi sorunlara yol açabiliyor. o yüzden gerçekten çok dikkatli olunmalıdır içinde eğer ki makyaj ürünlerinin sağlıksız gıda boyaları varsa gerçekten bunlar cilde aşırı bir şekilde zarar verebilir. makyaj ürünleri genellikle sağlıksız ürünler kanser yapabiliyor bazen kötü sonuçlara yol açabiliyor tabii ki de insanın yüzünde birçok değişik akne ve genellikle ciltte çok değişik şeyler çok değişik sorunlara yol açabiliyor açıkçası. bildiğimiz yerlerden alınmalıdır böyle makyaj ürünleri mesela çocuk alacaksak en azından içinde insan sağlığına zararlı bir madde varsa hiçbir şekilde alınmamalıdır.içinde genellikle doğal ürünler oluyor bitkisel bazlı bu rujları, göz kalemlerini, fondöteni tercih etmeliyiz ve birçok makyaj ürünlerini.genel anlamda sağlıksız makyaj ürünü kullanmak bu tür sorunlara yol açabiliyor çok dikkatli olmalıyız özellikle de eğer ki göz kalemi alıyorsanız gözünüzle çok büyük rahatsızlıklara yol açabiliyor.birçok diğer makyaj ürünlerinde de gerçekten içinde bitkisel ürün olmadıktan sonra hiçbir şekilde alınmamalıdır çok dikkatli olunmalıdır.

0

yani normalde makyajların hepsi sağlıksız. ben bir bayan olarak benim sadece sürdüğümüz rimek var. bir rimelden başka makyaj falan kullanmıyorum. zaten sağlıklı değil ama en azından sadece bir kirpiklerime rimel sürmüş oluyorum. hani çok makyaj yapmak insanı erken yaşlandırır, bunu bazıları biliyor, bazıları bilmiyor. yani fazla makyaj her zaman zarar verir insanın yüzüne hani bazı kadınlar gerçekten de neden böyle yapıyor diye bazen düşünüyorum. ne kadar güzel yüzleri var ama kendilerini makyaj yaparak gerçekten maymunu çeviriyorlar. tamam bakımlı olmak iyi güzel ama 10 kilo badana yapmış gibi dışarıya çıkmak bence bunun hiçbir yanı güzel değil yarın bir gün 30 yaşında falan geldiğinde cildimde kadar bozuk olduğunu görecek zaten devamlı makyaj yapan bir insan dışarıya makyajsız falan çıktığında yüzü gerçekten çok tuhaf duruyor. çünkü bazı arkadaşlarımdan dolayı biliyorum.. onlar da makyaj yapmayı falan çok seviyor ama gene de yapıyorlar bir şey diyemem. bence en güzeli dogal ama dediğim gibi makyaj malzemelerin hepsi de zararlıdır.