1

okul bitmeden evlenmek , eğer erkekseniz ve geçinmek için çalışmanız gerekiyorsa çok mantıklı değil. gündüz çalışırım ,ikinci öğretim , yani akşam okula giderim ne olacak, gibi pembe hayyalleri ise hepten unutun. iki üniversiteyi 2. ve 3. sınıfta bırakmış , bu durumdaki birisi olarak, tecrübemle sabittir.

0

okul okurken evlenmek çok mantıksız bence. en iyisi okulu bitirip askerini yapıp mesleğini alıp evlenmektir. çünkü okuyosun bi yandan para gerekiyo. onun haricinde düğün masraflarına para ödüyceksin o kadar. okulunu bitirmemişsin çalışmıyosun. belirli bi para kaynağın yok. en azdından okulunu bitirsen meslek sahibi olsan. elle tutulabilcek ve her ay gelicek paran olucak. çünkü herkesinde bildiği gibi düğün olayları baya bi pahalı. en azından daha çok çalışıp borçları kapatırsın.

1

okul okurken evlenmek baya zor gibi görünüyor yemek yapmak utu yapmak bulasık yıkama baya zahmetli ve yorucu işler ve bu işleri yaptıktan sonra ders calismaya pek bir vaktin kalmiyor

1

yani okul okuyor derken lise herhalde bahsetmedin üniversite olsa yani bana göre hiçbir sorun yok eşin de okumanı istediği zaman istediğin kadar okuyabilirsin yani okumaktan zarar yok ki fayda var insan evlendikten sonra da okuyup meslek sahibi olabiliyorlar hiç olmazsa ayaklarının üstünde durur ve kimseye muhtaç olmaz kimsenin eline bakmaz bana göre sorun yoktur.