0

yalnız değilsin ben de soru bulamıyorum çoğunu cevaplamışım yarışı anlaşılmıyor ne sormuş diye bakımıyım anlarım belki diyorum ama anlamıyorum. sonuç tek tek sitede yorum sorusu arıyorum veya tavsiye soruları bu konu için kategori sistemi olsa çok iyi olur isteyen istediği soruyu sorar kategorisine göre cevap vermek isteyen girer cevap veriri böyle soru ararken göbeğim çatlıyor.

0

ya birde kenarda başlıklar var. yok soru, yok tarih, yok genel kültür gibi gibii başlıklar var. oralara giriyorum bazen. kazanç yapabilmek adına oralarda yorum sorusu bulabiliyorum. ve bazen vanım sıkılınca bilgi sorularına dalıyorum filan. yani tercih edeceğin kategoriye göre soru cevaplayabiliyorsun yani. o konuda rahat ol. hatta şuan beyin bedaava modu aktif ama kalktığı zaman soru sorabilirsin sende. ıkıntı yok yani. :)

0

ben de bulamıyorum.hep aynı sorular geliyor karşıma.bir de bilgi sorularını görünce artık sıkılıyorum.onları cevaplamak istemiyorum.çok sıkıcı geliyor bana bazı bilgi soruları da.keşke herkes yorum sorsa..

1

epey soru birikmiş. bende böyle hissediyordum ama uzun zaman yazmayınca bu hafta gayet faal bir dönem geçirdim. darısı diğer haftalara olur umarım. hem cevapsız sorular, hem de diğer sorular oldukça çeşitlenmiş. umarım uzun uzun cevap yazabileceğiniz ilgi alanınıza dair sorular bulursunuz. etiketlere tıklayıp keşifden ilerlerseniz çeşitlilik artacaktır. ya da ana sayfa keşif de gayet hareketli. bol kazançlar.

0

vallahi ben de bulamıyorum açıkçası cevaplanacak soru. sürek dolanıyorum cevap verecek soru bulmak için ama en sonunda artık kendim soru sorarak kendi sorularıma cevap veriyorum artık.

0

cevap vermek istemeyen üyeler soruda sorabilir.

0

beyin modu açık değil ki herkes soru soruyor ama cevap veremiyorsan kendin sor kendin cevapla

0

yani sen cevap verecek soru bulamıyorsun sorumani ne yapsın :)) sitede cevapsız sorular bölümüne girdi cevapsız soru çok yani şu an sitede sorular falan devam ediyor ,soru soran çok anliyacagin.

0

bende bazen bulamıyorum. ama napıyorum. sadece kazanç için buradaysam eğer bilgi sorularında ufak bir okuma bile yapıp aklında kalanı yazsan o soruya yine cevap yazmış oluyorsun... cevap vermek istemiyorsan sen soru sor