0

yakın zamanda sitede bir yarışma olur mu acaba?

sitenin eski yarışmalı günlerini özledik valla. sorumani ekibi yarışma müjdesi verir mi acaba bize.

5 cevap
0

site daha yarisma yapmaz bu sitede diyr dusunumuyorum. bizim paralaeimizin da nereye gittigi velli qcikcasi. 3 ay boyunca hicbie sekilde para yatirmayip bize bir aciklama bile yapmayan yonetim, yeni uygulama yapmis. bizim psralar o sure icerisinde oraya gittigini dusunuyorum. suan bile yatirilmiyor dusun. o yuzden tahmin bile etmiyorum acikcasi sitede yarisma olacagina dair.

0

nerde o eski yarışmalar keşke yönetim siteye önem verse de reklamlardan bu zamana kazanmasa bile yeniden reklamlardan kazansa ve millette kazanmaya devam etse. eskiden millet arasında tatlı rekabet olurdu ama şimdilerde yönetim siteyle ilgilenmeyince üyelerde girmemeye başladı. inşallah yeniden eski zamanlarına geri döner.

1

umarım bizi şaşırtırlar ve dönüşleri muhteşem olur. gerçekten yılbaşından yarışmaya hasret kaldık. eski günleri özledik özellikle eski üyeler olarak. benim hala bir umudum var. bekleyip görelim bakalım...

2

bence zor. yapsalar bu 4 ay icerisinde yaparlardi. parasiz kaldilar demek ki. hatalari yilbasi yarismasini uzun tutup odulu yuksek tutmakti. en fazla 5 gunluk yarismalar yapilirken yilbasinda 20 gunluk oldu. e yani bunun etkisi olacakti elbette... yani ben zannetmiyorum yarisma olacagini.

0

yapılsa çok iyi olur aslında umarım yapılır.