1

ben burada iki üç günlük üye olduğum için şu anda yarışma hangi yönde devam ediyor bilgim yoktur yarışmaya nasıl katılıyor çünkü ben daha soru bile soramıyorum pek fazla bilgi sahibi değilim yarışmaya nasıl katılacağımı da bilmiyorum.

0

yarışma 15 aralık günü başladı. ve 31 aralık gece 12'ye kadar devam edecektir. şu an yarışmada güzel bir grafik çiziyorum. sende güzel bir şu an yarışmada güzel bir grafik çiziyor sen de güzel gidiyordun. ancak daha sonra sıralamaya bir bakayım dedim,ve bir baktım sen ve alperen 70 yoksunuz sanırım,kopya içerik veya kopyala yapıştır yaptığınız için ban yemişsiniz üzüldüm. ancak gerçekten yaptıysanız site ekibi iyi yapmıştır diye düşünüyorum.umarım bu yarışmada herkes hak ettiği miktarı alabilir.

1

yarışma başladı ve 31 aralık'a kadar devam edecek olması beni ümitlendiriyor biraz. henüz ilk ona giremesem de artık bende bir yarışma kazanmak istiyorum. elimden gelen çabayı gösteriyorum. ama arkadaşlarda aynı şekilde çabalıyor. en fazla çabalayan hak ettiğini alacak artık. yeni yıla girerken bende kazananlar arasında olmak istiyorum. bu beni oldukça sevindirir ve yeni yılda sorumani de aktif olmam için motive etmiş olur. çok hırslı değilimdir onun için kazanamasam da gelirimin artması bile heyecanlandırıyor beni.

herkese yarışmada başarılar en çok da bana başarılar tabi :)

0

bu yarışma için bende kazanmayı çok istedim ama maalesef öyle olamicak gibi hem internetim az ,hemde benim bu oğlum durmuyor yani yarışma başladı artık artık kimin nasibinde varsa ,hak eden kazansın.

0

yarışma başladı.. haydi arkadaşlar saldırın sorularaaaa....