0

ben cayi cam bardakta icmeyi tercih ediyorum. yani cayin tadi oyle cikiyor ya. :)

0

bana farketmiyo ama genelde cam bardakta içiyorum. bi sebebi yok cam bardak oluyo cam bardaktan içiyorum.

0

kesinlikle cam bardakta içerim çayı cam bardak olmazsa cay içmekten cogu zaman vazgeçerim karton bardaga koyulan cayın tadı degişiyor bence

0

ben çay içmeyi çok severim ama cam bardakta içmeyi seviyorum. ben karton bardakta çay içmeyi sevmiyorum. yani ama sadece hastanelere gittiğim zaman mecburen karton bardakta içiyorum çayı çok sevdiğim için yani mecbur katlanmak zorundayım yoksa elimde olsa bardağı çantama koyup orada da çayım cam bardak da içerim.

0

karton bardakta çay içmeyi sevmem çünkü karton bardak çayın tadını değiştiriyor ve istemediğim bir tada dönüştürüyor o yüzden de ben tercih etmiyorum ama cam bardakta içmeye bayılırım sürekli içelim hele küçük bardakta �çiyorsam çayımı sürekli içerim bir de porselen bardakta çay içmeyi sevmiyorum porselen bardak da çayın tadını değiştiriyor bir de sallama çay içmeyi sevmiyorum en iyisi bakkaldan alınan rize çayının ocakta demlemek ve öyle içeceksin cam bardak içeceksin çayın asıl yeri cam bardak.

0

çayı cam bardakta içmeyi tercih ederim. dışarıda olunca karton kullanıyorum ama cam cay bardağında içmek benim için daha zevkli oluyor.

0

çay oldujtan sonra hiç fark etmiyor fakat bazen karton bardakların tutulması sorun oluyor. bu nedenle cam bardak daha çok tercihimdir.

0

cam bardakta içerim ve bu şekilde içmeyi tercih ederim. dışarı da içerken karton bardak bazen tercih ediyorum.