0

çay severim özellikle yorgun olduğum zamanlar .terapi gibi bütün yorgunluğunu aliyo . ikisi ardında tercih yapmak gerekirse tercihim türk çayı ama kacak çayıda harmanlayıp tüketmeyi seviyoruz ailecek güzel oluyo cayın rengi ve lezzeti ayrı oluyo seviyorum bu sebepte n

0

ben çayı severim. genellikle çaykur alırım ve onu tüketirim. kaçak çayı bir ara baya içtim. birkaç yıldır kullanmıyorum. kendi ailem her ikisini karıştırıp içiyor bu da lezzetli oluyor.

0

kaçak cayın kokusu cok kötü olur biz genelde çaykur alırız ve türk cayı oldugu için güzeldir.

0

ben türk çayı içiyorum. yani diğer çayı bilmiyorum zaten. ama farketmez bana göre onu da içebilirim.

1

ben ikisinide içerim. bazen kaçak ve türkü karıştırıp demler içerim. küçüklükten belli ama kaçak çay içtim sonrada okul falan olunca türk çay içmeye başladım. bazen karıştırıp yapıyoruz.

0

ben türk çayını içiyorum. kaçak çayın tadı bana biraz ağır geliyor ama bazende karıştırılıp yapılmışına denk geliyorum o da hoşuma gidiyor.

0

kacak çayın üstüne çay tanımıyorum. kimisine acı geliyor kaçak çay ama gerçekten kaçak çay daha güzel evim de benim türk çayı olduğu için ben artık çay içmiyorum.. ama kaçak çay bulunca çay içerim en sevdiğim çay kaçak çay yani hani kullanmıyorum.

0

direk kaç çay der geçerim. ben en büyük nedeni ise, bakın arkadaşlar karadeniz de çok güzel çaylar üretiliyor ama bu çayların birinci ve ikinci kaliteleri hep ihraç ediliyor yani satılıyor yurt dışına, bize kalan ise hep 3. kalite çaylar falan. mesela bir çok yerli çay markası var ama hepsi beş kuruş etmez. kaçak çayların hepsi de güzel değildir tabiki ama icin de gerçekten çok güzel yağlar da vardır.