1

elimden geldikçe ben de reklamlara tıklıyorum girip bakıyorum hatta bazen sipariş bile veriyorum. bence biraz herkes uğraşmalı. beyin bedava modu varken doğru düzgün kimse yok yüzlerce soru soranlar kendi sorularına cevap verseler bu kadar uzun sürmez. bir de soru sormak kadar cevap vermek de önemli. bence herkes düşünmeli. aylardır bu sitedeyim çok da seviyorum. vakit buldukça mutlaka burada olmaya çalışıyorum

0

bende çoğu zaman tikliyorum ben önceden hiç tiklamiyordum zaten siteye de girmiyordum ama şimdi siteyi canlandırmaya çalışıyorum.

1

bende anlamis degilim. yilbasi yarismasi yapildiktan sonra hoc yarisma yapilmadi. hani para kazanamiyorlar desem iki kati kazanc yapmazlar. ya da yarisma suresinde dagirriklari odulden daha mi az para cikiyor acaba iki kati kazanc yapildigi zaman. bilemedim simdi. ama siteye para kazandirirsak belki yarisma yapilmasini saglayabiliriz hepimiz. herkes siteyr girdigi gun icerisinde bir kere reklamlara tiklasak, site gelirini biraz arttirsak mi... ben gun icinde aklima geldikce reklamlara tikliyorum ama sadece benim yapmamla ne kadar kazanabilir site. :)