2

şu sorduğunuz tarih sorularını biraz geliştirseniz? osmanlı imp. padişahları kaç kere soruldu, sorulmaya devam ediliyor?

yeter, gercekten yeter. kac kere soruldu şu padişahlar. tekrar tekrar önümüze getirmenize gerek yok. isitilip isitilip getirilen yemekler gibi. baska tarih soracak soeunuz mu yok. padisahlarin yaptiklarini sorun mesela, ozelliklerini sorun mesela. ve tarih sadece padisahlardan ibaret degil. bunu o akliniza sokun.

3 cevap
2

aynen öyle gerçekten bu osmanlı sorusu çok soruluyor ve hemen hemen bütün soruların cevabı da aynıdır bir yerlerini değiştirip soruyorlar gerçekten şu anda beyin bedava modu var yine anasayfada birçok cevapsız sorunun osmanlı sorularıdır demek ki onlar da bir şey bulamayıp da birkaç yerlerini değiştirir böyle soruyorlar.

0

surekli surekli ayni sorular soruluor site icerisinde. tamam. sorulsun. hani cunku ilk zamanlar uye olan kisiyle simdiki üye olan kisilerin sorulaei ayni olabilir. ona asla karsi degilim. ama bugun brnim sormus oldugum soruyu yarin yine anasayfada soeulmus olarak goruyorsam bu resmen isguzarliktir, terbiyesizliktir. emege saygisizliktir. buna bir care bulunursa site yonetimi tarafindan bir cozum uretilmedini istiyorum..

1

sadece tarih soruları değil diğer alanlardaki sorularda sürekli tekrarlanıyor farklı bir şekilde kelimelerin yerleri falan değiştiriliyor ama bu kişiler bence tespit edildiği zaman zaten siteden uzaklaştırılıyorlar.