1

gerçekten böyle bir sorunu soruldu allah'tan denk gelmemişim yoksa altına girip neler yazardım tahmin edemiyorum. insanlar son zamanlarda cidden soru sormak için ne soracaklarını şaşırıyorlar.o kadar saçma sapan sorular görüyorum ki ben de yani aklına mantıklı bir soru gelmiyorsa insanın bence bir yerden sonra soru sormayı kesmeli ve cevap vermeye yönelmelidir.eminim ki birazcık cevap vermeye gönderseler akıllarına çok daha mantıklı ve enteresan sorular gelebilir ama gerçekten dik olarak açtıkları için cevap vermek nedense işlerine gelmiyor herhalde. ya da cevap vermeye cesaret edemiyorda olabilirler. kopya içerik ya da imla kuralları sebebiyle uyarı alabileceklerini düşünüyor olabilirler belki de kendilerine güvenleri yoktur.

0

soru sormak icin soruldugunu dusunuyorum... sitede bizde soeu yazalim ki beyin bedava modu acilsin arkadaslar. yoksa bunlar durmayacak. sacma salak sorulara devam edecekler.

0

bunlara eksi verin ki sitenin de dikkatini çeksin.biri gidiyor biri geliyor bitmiyorlar bunlar.

0

sırf soru sormak veya yazmış olmak için soru yazıyorlar yemek tarifi soranlarada gıcık oluyorum aç youtube bak bu kadar zor mu böyle saçma sapan sorularda nedense çoğu kişi de yanıt veriyor gerçekten anlamak mümkün değil