0

soda aldıgımda hangısını tercıh ederım bırcok sevdıgım meyve aromalı var mesela karpuzlu tercıh edıyorm bazen elmalı bazen limon lu bazende ananas lı bunların hepsı tercıhım cok seviyorum bide soguk olursa yaz gününde süper gıdıyor

0

soda çok tercih etmem ama yine de çilekli, varsa kavunlu, limonlu severim ben. üniversitedeyken bazen arkadaşım alırdı onunla içerdik. daha çok limonlu vardı otomatta. baharda, yazın falan çok iyi geliyordu böyle soğuk soğuk gazlı.. ama tabi gaz sıkıntısı da oluyordu bende maalesef.

0

çilek aromalı meyveli soda tercihim. ardından kiraz ve elmalı

0

en sağlıklısı olan sade sodadır. ama sade sodayı icemeyenler için çilekli, kirazlı,portakallı,limonlu,mandalin ,elma vb içilebilir .

0

off yazda geliyo ki... tabiki limonluu ama elmalıya da hayır demem :)

0

ben sade kullaniyorum. maden suyu. zaten meyveliler sodaya giriyor. soda alirsam da limonlulari tercih ediyorum genelde ben.

1

aldığım soda genellikle ya limonlu olur yada bol elmalı ikisinide severim

1

soda aslında sade içilmesi gereken bir içecektir. ben sade içerim. meyveli olan artık gazlı meyve aromalı içecektir, onda da limonluyu tercih ederim

1

soda yani maden suyunu genellikle sade tüketirim. meyveli soda canım çekerse elma veya limonlu maden suyunu tercih ederim.

1

mümkünse turunçgil grubu(mandalin/portakal/limon) değilse elma :)