0

malesef ya çok denedim ama bir türlü sonunu getiremedim. mide rahatsızlığım var artık içemiyorum ama eskidendi sade sodayı hiç içemezdim. meyveli sodadan daha çok hoşlanıyorum soda normalde çok severim meyveli soda ancak onu da içemiyorum artık.

0

yazın tercih ediyorum sodayı vücudun mineral ihtiyacını karşılıyor

0

evet ben sürekli sade içerim özellikle beypazarı sodasinin çok yararlidir.

0

meyvelileri daha çok tercih ediyorum ama bazen canım sade sodada isteyebiliyor. soğuk bir biçimde çok harika bir tadı oluyor. bazende sade sodaya limon ilave ederekte tüketiyorum öylede güzel oluyor.

0

yazları içiyorum iyi geliyor vücudun kaybettiği minareleri sobadan alıyoruz

0

ultra soğuk olursa yazın çok iyi geliyor eğer sıcak ılık bir sodaysa leş gibi tat oluyor

0

ben içemiyorum tadı çok kötü geliyor limon sıksamda durum aynı oluyor

0

çok iyi bir soru ben de sade soda içemeyen biriyim. annem ve babam çok severek içerler ama bana acı tadı kötü gelir hep nedense. hep aromalı olanları tercih ederim. hiçbir zaman sade sodayı kendi isteğimle içmedim içemem.

0

sanırım bunu yapabilen tek canlı benim babam çünkü özellikle yaz gelince evin metrekaresine beş soda şişesi düşüyor adam soda öğütücü yakında şişeleri geri dönüşüm yapmaya kalkışıcak diye korkuyorum

0

sade sodayı pek tercih etmem kardeşim. benimkisi gazoz olacak limonlu. ya da sıcak içecekler olucak çay , kahve gibi.

0

sade sodayi icerim ya... zaten sade sodayi icenler alisik olanlar. ;)

0

ben sade sodayı çok severim aslında meyvelileri de çok güzel ama sade soda da ayrı güzel yazın soğukken çok güzel gidiyor içine limon da atabilirsiniz.

0

sağlıklı olanı sade şifadır.meyveli sofralarda şeker oranı ve katkı maddesi çoktur.sade soda aynı zamanda börek tede kullanılıyor böreği çıtır çıtır oluyor.sade sodayı eşim ve ben bol miktarda tüketiyoruz.yemeklerden sonra sindirime de iyi geliyor çocukların da günde birtane içmesi tavsiye edilir yüzmede sonra kaybedilen minarel ihtiyaçınıda karşılarız

0

sanırım çok sayıda sade soda tüketicisi vardır ve kendi isteği dışında soda ya da sade soda içecek insan yoktur. sonuçta zorlamayla olabilecek biçok şey olabilir ama sodanın bınunlar arasında olduğunu düşünmüyorum açıkçası. meyveli sodanın şeker anlamındaki olumsuzluğunu düşündüğümüzde bence sade sodada gayet lezzetli tabiki o sebeple tercih edilir. yararları da düşünüldüğünde kesinlikle kendi isteğimizle tercih edilir.

0

evet sadece sodayı çok severim sade soda meyveli sodalara göre çok daha faydalıdır sade sodanın içinde şeker bulunmaz uzmanlar günde iki şişe sade soda içmemizi öneriyorlar iki şişe sade soda 2 litre su yerine geçmektedir sade sodayı piyasada ucuz olmasından dolayı her yerde bulabiliriz hamilelere sodyum bakımından zengin olduğu için ve magnezyum bakımından ve mineral bakımından zengin olduğu için sade soda önerilir yalnız sade soda gaz yaptı

0

ben kendoi ozgur irademle iciyorum ve cok seviyorum muhtesem bir icecek

0

evet yurtta genelde paramızı üzerine sade soda verdikleri için dolabımızda bir sürü sade soda var be odadaki bir arkadaşımız sürekli tüketiyor kendi hür iradesiyle ve isteği ile.

0

ben çok sevmesem de arada bir canım istiyor ne yalan söyleyeyim alıp içiyorum

0

ben meyveli soda tercih ederim.ama sade sodayı severek içenler de var.

0

bende sade sodayı tercih edenlerin arkasındayım .