0

okulda olan en komik anılarımdan biri. bana göre komik enazından. lisedeydim o dönemler. okula servisle gidiyorduk. servisten indik iner inmez arkadaşım dedi canım istedi bir sigara içip öyle girelim dedi biz de zaten okulun arkasında iniyorduk servisten. her neyse biz içmeye başladık bir sigarayı beraber döndürüyorduk bir an önce dönelim yakalanmayalım diye müdür yardımcısı yukarı camdan bizi görmüş görür görmez de kafamızdan aşağı bir kova suyu boşaltmıştı. biz tabi sırılsıklam olduk. hava da soğuktu kışayrlarına girdiğimiz dönemleri tabi o halde okula giremedik. kuruyana kadar dışarıda oturduk. ve daha sonra derslere katılmıştık. arkadaşıma o gün bugün hatırladıkça az söylenmemişimdir. sayende ıslandık diye eskileri yad eder güleriz.

0

biz sinifta boş boş durursun öğretmen her seferinde geç gelirdi sınıfın sıralarını bozup erkekler uzun eşek oynarlardı ortayı boş bir alan yapardık kızlarda diğer tarafta oynardık eğlencelidir hababam sınıfı dan hiç farkımız yoktu delinin bir tanesi her seferinde öğretmenin ya masanın altına girerdi yada dolabın içinde her seferinde öğretmen isyan ederdi artk bizim dersimize bile girmek istemezdim bizleri müdüre şikayet ederdi hepimizin ailesini cagirirlardi okul çıkışı hep kavga ederdik. diğer sınıflarla okulda disipline gitmiyorum diye ama malesef genede disipline giderdik yarın olup hemen bizi şikayet ederlerdi sınıfın çoğu akrabamdi zaten ailelerimiz derdi bunları okutmayalm bunlar okumaz bu ne böyle. derdi bende zaten orta okulu bitirip birdahada okumadım çünkü çok simariktim firlamaydim :)

0

ilkokulun ilk günü ilk teneffüs zili çaldığında okul bitti diye eve dönmüştüm. bence komik

0

okul biteli çok yıllar geçti. hatırlamıyorum bile.

0

uzun eşek oynamaya karar verdik bir süre oynadıktan sonra kız arkadaşlardan bir tanesi tam atlarken pantolonu patlamıştı o an hepimiz yerlerdeydik.