0

okul olduğundan dolayı erken kalkarım okula giderim okul çıkışında az gezerim eve gelir akşam geç saatlere kadar bilgisayar oyunları oynarım hafta sonları geç saatlere kadar bilgisayar oynar arada dışarı çıkıp kahveye gider oturum eve gelir yatar öğleyin kalkar gene bilgisayarda oyun oynarım yada film izlerim

0

genelde sabah erken saatlerde kalkar ve kahvaltımı yaparım ardından hazırlanır ve okuluma giderim orda dersimi dinler arkadaşım ile yemek yer yurda dönerim akşam yemeğine kadar dinlenir onuda yedikten sonra dışarı çıkar nargile ve ya içki içer ardından yurduma döner uyurum rutinim bu şekildedir. istisna olarak soğuk havalarda çıkmak yerine bilgisayar başında vakit öldürürüm.

1

günümün 10 saati iş yerinde geçiyor zaten. sonrasında da yeme içme dinlenme vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyor özellikle kış aylarında. yazın bir parça daha fazla kendimize ayırdığımız zaman ve etkinlikler tabi.

1

yani ben on beş aydır üç saatlik uykuyla duruyorum diyebilirim. benim oğlan sabahın köründe kalkar oğlan on dört aylık yani kahvaltımı hazırlarım kahvaltımı yaparım. sonra bebeğimin karnını doyururum tabi ilk onu doyurmam lazım a işte anne sütü alıyor. malesef kahvaltı yapmıyor ,yemek yemiyor ,sadece anne sütü alır benim yemek yemem lazım ki süt olsun o doysun. onun için ilk ben diyarın sonra bebeğim ondan sonra işte sorumani'ye girip takılıyorum bu aralar fazla aktif değildim. yani benim oğlan durmuyor ondan dolayı giremiyorum. yani benim günüm hep benim oğlanla uğraşmakla geçiyor. anlican bütün gün onu kucağımda dolastiriyorum evin içinde artık piskolojim bozuldu. oğlan huysuz olduğu için birşeyler yapmaya vaktim yok anca onunla ilgilenmek o kadar.

0

sabah erkenden kalkıp çocuklarıma kahvaltı hazırlarım karınlarını doyurup üzerlerini değiştirim onlar çizgi film izlerken ben temizlik yaparım sonra dışarı çıkıp gezeriz alışveriş yaparız eve gelip yemek hazırlarım eşimin işten gelmesini bekleriz akşam yemeğinden sonra çocukları uyutup dizi izlerim