1

komik bir fıkra anlatır mısınız?

komik fıkra

5 cevap
0

fıkra anlatması da anlatır mısın çok seviyorum. mesela komik fıkralarından bir tanesi şöyledir bildiklerim:
kralın biri çok önemli bir konuşma yapacakmış. halk şehir meydanında toplanmış. kral kızı çıkmış mikrofon başına gelmiş tam ağzına açacakken bir ses duymuş hapşuuuu diye bir ses gelmiş.kral sormuş kim hapşırdı cevap alamayınca bu hafta aslında emir vermiş. ön sırayı kurşuna dizin. arka sıradakiler yayın ateşini tutulmuşlar. kral yine sormuş kim hapşırdı. yine cevap yok yine yaylım ateş. daha sonra bir süre böyle devam etmiş. ilk 15 sağdaki lerin hepsi ölmüş.aynı soruyu 16 sıradakiler sorunca çelimsiz bir adam yerinden kalkıp boynunu bükmüş. ben hapşırdım sayın kıralım. kral korkudan titreyen adama bakmış.daha sonra kral korkudan tir tir titreyen adamı aradığını bulmanı rahatlığı içinde bağırmış. çok yaşaaaaaa.

0

bir gün bi trabzonlu bi mersinli bi de rus bi inşaatta çalışmaya başlamışlar rus kalıp yapıyormuş mersinli duvar ölüyormuş trabzonlu da demir düşüyormuş rus kalıpı yapmış düvarcı duvarı örmüş trabzonlu da demire sıra gelinçe demiri döşememiş ve inşaat yıkılmış düvarcı tuglalarım gitiii die aglamış kalıpcı kalibım gitti die aglamış demirci de demiş ki iyiki demir kulanmamışım yoksa bende ağlayacaktım demiş

0

bir camide hoca dini bilgiler veriyormus.o sırada camiye bir adam koyun kesip gelmiş elinde kanlı bıçak ile.cami cemaatine o adam buradami diye sormuş hocaya bakmış herkes.hoca da ne bana bakıyorsunuz iki rekat namaz kıldırdim diye demiş.buna benzer birşey idi epey komik bir fikradir.

0

temel koşu yarışmasına katılmış. doping ilacı almış. doping aldığı anlaşılmasın diye de yavaş koşmuş:)

1

zengin bir adamın çok salak bir oğlu varmış. adam ne iş kurduysa çocuk batırmış. adam çocuğa bir sosis tesisi açmış ve buraya götürüp anlatmaya başlamış:
-bak oğlum bu makineye öküzü veriyorsun, sosis olarak çıkıyor
*peki ben bu taraftan sosisi versem diğer taraftan öküz çıkar mı baba?
-o teknoloji sadece ananda var oğlum.