0

bence kıskançlık dozunda olduğu sürece iyidir korumayı sahiplenmeyi karşı tarafı iyi hissettirmeyi başarır ama bazen fazla kıskançlık yapıldığında karşıdaki insanı kendinden soğutmak çok kolay olur. bazı kızlar sevgililerini kız kerdeşlerinden kıskanıyorlar veya bazı erkekler sevgililerin en yakın kız arkadaşlarından kıskanıyorlar bence bu kadarı fazla abartı tek sen yoksun sonuçta hayatında değilmi

0

kıskançlık kimi insana göre belki iyi birşeydir veya o şekilde tarif ederler. bana göre böyle değildir tabiki. ben kıskançlıktan haz etmem yani özellikle aşırı kıskançlıktan. herkesin ilişki yaşama biçimi farklıdır bu tbaikş baienğ ilgilendirmez yani başkalarının ilişkisi ancak kıskançlık insanda tartışmalara sorunlara yol açar daha ilerisi daha kötü sorunlara yol açar bu sebepten ötğrüde bence kıskanılacak birşey olmadığı sürece birini gereksiz durumlarda kıskanmak bana saçma gelir kıskanılacak bir durum olsa bile enazından bunu ifade edersiniz konuşursunuz yani kıskançlıktan hoşlanmıyorum işin özü bu. her insanın kendine ait bri özel hayatı olmalı ve kendi alanı olmalı çiftler genelde bu sebepten de çok ciddi anlaşmazlıklar yaşayabiliyor. buna fikkat etmeli ve kıskançlık sorununu çözmek gerekiyor çünkü kıskançlık aynı zamanda güvensizlikte taşıyor yani bu tür duygu ve düşüncelerden meydana geliyor.

0

kıskançlık bence ilişkini ilk başında tatlı gelir zamanla çok fazla kıskanılmak soğutur ve sıkar fazla sıkmadan abartmadan kıskanmak önemli

1

tabii ki seven sevdiğini kıskanır bana göre iyi bir harekettir ama seviyeli bir kıskançlık böyle kıskançlık yaparak çok aşırı bir şekilde ileri gitmeden ve karşındakine pek fazla hissettirmeden kıskançlık güzeldir ama çok aşırı bir kıskançlık ve kıskançlık o insana hastalık gibi olsa öyle bir kıskançlık iyi bir hareket değildir.

0

kıskançlık aşırı sevgiden dolayı ortaya çıkan bir duygudur bazen yararlı bazen ise kişi buna atacak derecede zararlı bir hal alır bu kıskançlığını dozajına bağlıdır.

0

kıskançlık aslında hem iyi hemde kötü bir harekettir. bence seven insan kıskanır.