0

kıskançlık kişiden kişiye göre değişiyor. bazı insanlar aşırı sevgilerden sahiplenme içgüdülerinden dolayı gereksiz kıskançlık var ortaya çıkabiliyor. ama bazı insanlarda da dediğimiz gibi güven eksikliklerindende ortaya çıkabiliyor.zamanında yapılan hatalardan dolayı insanlar artık birbirlerine güvenmekte zorluk çekiyor ama sevgilerinden dolayıda bırakamıyorlar. genellikle iki seçenektede gözükebiliyor bu kıskançlıklar.

0

kıskançlık bence insanın karşısındaki kişiyi oldukça kıskandığını biliyoruz. çünkü hiç kimseyle paylaşmaz var ve bazı konularda erkekler kadınlara oldukça baskı yaptığını biliyorum. bazı insanlar karşılıklı olarak birbirine güvensizlik duyduğu için bunu kıskançlık altında toplayabiliyor. fakat yanlış olduğunu düşünüyorum. eğer güvenmiyorsan bunu açık bir şekilde dile getirmesi lazım ve karşısındaki kişiye güvenmediğini söylemesi lazım. eğer kıskançlık durumu da varsa bunu karşılıklı düzgün bir şekilde konuşarak çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü öteki türlü çok farklı anlaşılıyor ve iki taraf da birbirine karşı güvensiz olduklarını hissedebiliyorlar.

0

ben her zaman bildigimi söylerim. yani bence bu kıskançlığın güvenle alakası yok . sen sevdiğin insana güvenebilirsin karşısındaki insana güvenmezsin. zaten seven insan kıskanır bu kıskançlık herkese var. kıskanmaya insan bence sevmiyordur. ben kıskancım ve eşime de güveniyorum. yani ben eşimi sevdiğim için kiskaniyorum.