0

ben mesela aşırı kıskancım cnku eşimi çok seviyorum eşim bana sen hastasın dio bende ne dion maymun hiç tipinde bakmiyon sevdiğim için kiskaniyom kendini bişey sanma yoksa sana kim bakar diom hahaha :)) ben kıskanırım ben sevdiğim insanı kıskanırım. yani eşimi başka kimseyi kiskanmam oda beni kıskanıyor bende oda şizofren beni halamın oğlundan kıskanıyor ya halamın oğlu 20 yaşında bense 24 kardeşimle aynı yaşta anlams değilim bide bana suç buluyor hasta dio asıl kendisi hasta ;)))

0

kesinlikle evet sevgi gösterisidir sevmediğin bir insanı neden kıskanırsın ki çok saçma ama seversen kimseyle paylaşamazsın asla o yüzden sevdiğin insanı kıskanırsın

0

kıskançlık kendimizi başkalarıyla karşılaştırma ve eşimizin de o karşılaştırmayı yaptığı algısıdır. bir noktaya kadar bunu yapabiliriz fakat hayatta huzurun daha önemli olduğu yerler vardır. huzursuzluk yaratan kıskançlık aşırıdır.

0

kıskançlık sevmenin bir göstergesidir evet.
fakat hastalık boyutunda olmamalı.
hiç kimsenin bir başkasının hayatını kısıtlamaya hakkı yok.
elbette insan sevdiğini kıskanır.
bazı insanlar bunu hastalığa dönüştürmüştür hayatı zehir ederler.

0

her insan kıskanır ama aşırı kıskançlık aşırı sevmenin göstergesi değil bence kendine ve karşındaki insana güvensizliğinin göstergesidir.

1

evet kıskançlık aşırı sevmenin bir göstergesidir zaten kıskanç birisi eşinin ya da sevgilisinin kıskanıyorsa onu buna yakınlığından dolayıdır