0

öncelikle herkese kolay gelsin allah herkese bol kazançlar nasip eylesin �u anlık mesleğim yok şu anlık öğrenciyim ama ilerideki düşüneceğim mesleksiz olmak tabii ki bu ülkede çalışmak erkeklikten başka bir şey değildir çünkü bu iktidar değişme dikten sonra çalışsan ne olur çünkü insanların bir şekilde önü kesiliyor doğru olan başarılı olan hiçbir zaman zirve çıkamıyor niye diye sor bana kardeşim benim şimdi söyleyeyim ben sana örnek vereyim bir tane mesela şu ana kadar araba yapabildik mi yapamadık şu ana kadar askeri uçak yapabildik mi yapamadık sadece helikopter yap şu ana kadar ihalarımız var bir de tamam iyi olur ben de beğeniyorum asker helikopterleri ben ne bileyim ama diyorum ki niye daha fazlası olmaz çünkü dünya gittikçe savaşa meyilli oluyor ya amerika bir saldırsın b** yoluna gideceğiz yani allah korusun hepimizi şimdi benim hayalim hava harp da pilot olmak f16 sürmek ülkem için vatanım için görev yapmak neden olmasın belki şehit olacağım inşallah hedefime ulaşırım allah herkesin hedefine ulaşmasını nasip eylesin herkese allah kolaylık versin

0

evet, mwslegim var. iki tane hem de. ama gel gor ki is bulamiyorum. yani buradan da ogrencilere sesleniyorum. mumkun oldugunca rahatca is bulabilecdginiz meslekler secin.

0

mesleğim orman mühendisliği. temel mühendislik dallarından olmasına rağmen kadrü kıymeti bilinmemiş maalesef.

0

boya işinde çalışıyorum şuanda grafik tasarım öğrencisiyim

0

aktif olarak yaptığım tek şey zaten mesleğim o da öğrencilik. bitmiyor bende bunu yapmak istemiyorum ama cidden bitmiyor daha baya yıllar var.

0

ben şu anda görevim öğrenciliktir ve aktif olarak üniversite dersi ve üniversite okulu okumaktayım. tabii ki de işe atanabilmek ve kendi işimizi kurabilmek ve bir işe başlayabilmek için okuyorum ve ileriki zamanlarda fazlası ile güzel bir meslek edineceğini düşünüyorum. şu anda öğrencilik dışında yaptığın bir meslek daha var sorumani sitesinden soru soru cevaplayarak bir meslek edinip para kazanmaya çalışıyorum :). biliyorum meslek hayatı çok zor bunun için de okumak gereklidir düşüncelerim bu şekildedir.

0

hayır şu an öğrenciyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum kısmetse 2020 yılında üniversite sınavına gireceğim ve eğer kazanırsam da üniversiteye başlayacağım allah'ın izniyle ardından üniversite eğitimini tamamlayıp meslek sahibi olma yolunda ilerleyecek olurum.