0

selamünaleyküm herkese bol kazançlar ben senin yeni üyelerinden değilim fakat işte ye 6 ya da 7 aydır giriyorum fakat çok aktif değilim ama şunu söyleyebilirim ki size de gerçekten iyi kazanç sağlanıyor tabii işi iyi bilirdi rossmann hanımefendi senin en eski kullanıcılarından biri benim düşünceme göre çünkü kazançlar çok çabuk arttırıyor ve çok çabuk çekiyor kendisiyle 12 sohbetim oldu ve kazancı nasıl arttırabilirim konusunda bana yardım etti vestel'in güvenilirliği hakkında ona bir kaç soru sordum o da bana cevap verdi kendisine teşekkürlerimi iletiyorum ve ona inandım ben de size de kazanç sağlamaya başladım 25 tl limitini ulaştığında ilk önce talep yolladım param yaklaşık 4 ya da 5 gün içerisinde hesabıma yattı allah'a şükürler olsun şu ana kadar çok yüksek bir para kazanmadım ama aktif olanlar gerçekten işi iyi bilenler kazanıyor bu sitede önemli olan uzun yazılar kısa kısa 1000 tane cevap vermek yerine uzun uzun 10 tane cevap verin yeter bu satırları doldura bildiğiniz kadar doldurun yeni üyelere sesleniyorum vazgeçmeyin en kısa sürede en uzun yazı yazmayı deneyin tabletten telefonla ya da bilgisayardan hangisinde daha hızlı yazıyorsunuz oradan girin çünkü burada hızlı yazmak daha önemli zamanınız çok önemli gençler bizde öğrenci adamız biz de biliyoruz bu işleri hepimizin ortak durumu para kazanmak tabii ki ülkemizin durumundan dolayı neyse bu konuyu şimdi burada herkes herkese bol kazançlar...

0

sitenin yeni uyesi degilim. ilk uyelerinden biri olarak soyleyeyim. cok guzel bir site. limit cok dusuk. en azindan az olmasinjn sebebiyle millet 25 lira ne ki yaparim cekerim mantiginda ugrasiyor. limit fazla oluncw kim naeil yapacak o kadar kazanci diye dusunebiliyor. o yuzden limitin 25 tl olmasi sahane. ondan ziyade istedigin zaman cekebiliyorsun parani. tabii limite ulastiktan sonra. iste bir kazanc dusukluu oldu sitede ama bununda rn kisa zaman da bir cpzume ulastirilacagina eminim. cunku site yonetimi biz uyeleri onemsiyor. onemsemese iki kati kazanclar, yarismalar yapmazdi. neyse. iste sanirim bu aralar site icerisindeki aktifligin dusuk olmasi sebebiyle bize yansıtılacak kazanclar oranlarinin birqz olsun dusmesine sebep olmud olsbilir diyr dusunuyorum. eget biz uye olamlar mumkun oldugunca aktif olursak siteye para kazandiracagiz. yoksa cok guzel dusunulmus bir site. bu zamanda kim kime oturduğu yerden para veriyor ki.

0

ben daha çok yeniyim hatta daha 1 saat oldu her soruyı cevaplamaya çalışıyorum tanımaya çalışıyorum. hepimiz bir gelir için burdayız zaten. yorumları okuyorum cevap yazarken bi yandan da bilgi dağarcığımız artıyor umarım devamlılığı olan bir site olur ve beraberce kazanmaya devam ederiz

0

çok aşırı da yeni sayılmam aslında ama bu oruyu görünce yorumlarımı paylaşmak istedim. sitenin bizler için gayet olumlu bir macı oldğunu düşüyorm ve bizlerin de sahip çıkması ile bilrikte daha da iyi sonular elde edebileceğimizi ve bundan hem sitenin moderöterleri vs. hem de biz kullanıcıların olumlu olaak etkileneceğni düşünüyorum. tabii ki daha çok yeni bir oluşum olması sebebi ile eklenmesini istediğimiz çok fazla şey olabilri. mesela yorumalra tepki bırakamk gibi avantajlarmız olsa ve bazı teknik kısımalrda iyileştirmeler yapısa çokdaha rahat ve hoş olabilri örneğin cevpladığmızsorlar artık ana sayfamızda en üst kısımalrda olmasa ve cevap vermedğimiz soruları daha fazla ögrme şansımız olsa gibi ve brde biz soru sorduğumuz zamanlarda aldığımız iyi cevapaldan da bir kazanç elde etsek çok hoş olabilir. e azından altın soru seçilen sorularda böyle bir etki olmaı bizzleri siteye daha da fazla bağlayara olumlu yönde motive der diye düşünüyorum.

1

ben yeni gelmedim bir süredir burdayım ancak siteyi beğeniyorum güzel bir site kurucuları hayret mantıklı bir site kurmuş tebrik etmek lazım. ben youtubedeb öğrenmiştim ve bir süredir buraya kayıtşıyım beğeniyorum hem bilgi edinmiş oluyoruz kendimizi geliştiriyoruz hemde bpara kazanmış oluyoruz. soru cevap şeklinde birbirimizin düşüncelerini de merak edebiliyor veya okuyabiliyoruz. ben siteye genel olarak beğendim kolay kullanışlı bir site ve en güzeli de güvenilir bir site olması ödemelerini yapıyor olması ve zamanında yapıyor ol ası çok önemli bu bağlam da verdiği güven de güzel.

1

yeni gelenler elbette sitenin amacını da henüz çözmüş değiller bu problem değil fakat uzun zamandır burada olup hala sitenin amacını çözemeyen kişiler var bende onlara şaşırıyorum.

0

gezinirken bir sayfada denk geldim biraz araştırdım mantıklı geldi bir denim dedim
bakalım nasıl olur gidişat