1

sabrınız ve vaktiniz varsa eskisi kadar olmasa da türkiye'ye göre oldukça uygun ürünler var. dikkatli alışveriş yapıldığında da bir sorun yaşanmıyor pek. benim olumsuz bir tecrübem olmadı. daha dün iki ürünüm daha geldi.

0

evet ben daha önce alışveriş yaptım . güvenilir bir site ben memnun kalmıştım ama orada her satıcı farklı olduğu için ne kadar güvenilebilir tabi orası biraz tartışılır. ancak herhangi bir durumda zaten şikayet ıçetme gibi bir durumunuz var. ben alışveriş yapmıştım ürünlerin geldi ancak çok uzun zaman alıyor tükiyeye gelmesi bazen 1 ay bazen 1 aydan da fazla beklediğiniz oluyor. eğer sabırlı biriyseniz tavsiye ediyorum.

0

daha kısa bir süre önce powerbank sipariş etmiştim hiçbir sorun ile karşılaşmadım 20 gün sonra elime ulaştı yani belirledikleri süre içinde elime ulaştı ve üründe herhangi bir sıkıntı yoktu

1

onlarca kere alışveriş yaptım ve memnuniyet yüzdemi %95 olarak söyleyebilirim. ancak ürün ve mağaza yorumları çok önemli. sadece fiyat alışverişte etken olmamalı..

0

deneyimim yok ama duyumlar iyi yönde.

0

daha önce aliexpress'ten ürün satın almıştım kargo süreci uzun olduğu sürekli taşıma aşamasında olduğu için ürün kutusu her defasında deformeli olarak gelsede üründe bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
ürünün elinize ulaşması takriben 40 günü bulabiliyor bilginiz olsun.

0

evet var. güzel ama ürün çok geç geldiği için beğenmedim.

0

dolar arttığı için aliexpresteki çoğu ürün pahallı şuan için yapmıyorum

0

dolar’ın artışıyla o sitelerden alışveriş yapabilecek vatandaş tanımıyorum.