0

en çok izlediğim yabancı diziler 2 tane,ilk olarak the walking dead bir zombi dizisi gruplar hayatta kalmaya çalışırken birbirini öldürüyor.ayrıca kendilerine bir yuva bir sığınak bulmaya çalışıyorlar konusu ve hikayesi güzel olması yanı sıra sürükleyici ve gerilimli bir dizi.2'inci olarak teen wolf bu dizi ise biraz amerikan okul dizisi biraz da fantastik olayların olduğu bir dizi ama gerçekten eğer izliyorsanız bir bölüm kaçırınca bile çok şey kaybediyorsunuz bu da sürükleyici ve gerilim olan bir dizi tavsiye ederim.

0

ben baya dizi izlerim çok severim dizi izlemeyi. bütün yabancı dizileri izlemişimdir neredeyse en sevdiklerim lost,shameless,game of thrones,vikings, breaking bad. ama game of thrones en sevdiğimdir. bölümleri pazar günü abdde yayınlanır pazartesi sabah bizde yayınlanırdı o gün yayınlanır yayınlanmaz izler ve teorilerin hepsini saatlerce okurdum.

0

titanic tepenin gözleri filminin serileri dev yılan filmi

0

dexter'ı izledim yeniden başladım. bu aralar gossip girl izliyorum 6'ıncı sezondayım.

0

la case da papel . how get to murder diye bir avukat disizi vrdı o da cok iyiydi

0

ben bu aralar shameless dizisini izliyorum. daha 3. sezondayım ama olsun hızlı hızlı bitireceğim. sürükleyici bir konusu var. türk dizilerinden uzaklaşmamı sağladı aslında.

0

genelde netflix deki diziler çok güzel oluyor özellikle en sevdiğim dizlerden biri "narcos" cidden çok güzel bir dizi size de tavsiye ederim

0

sadece netfilexde yayınlanan la cace de papel dizisini takip ediyorum. konusu 5 ay gibi bir sürede her bir daldan uzmanlar ile hazırlanmış bir darpane soygununun basarı ile sonuclanmasını konu almaktadır.

0

yabancı dizileri sevmiyorum geneli çok ahlaksız.