0

çok az hatta 5 parmağımı geçmeyecek kadar dizi izledim yabancı dizi the flash izledim bir de la casa de papel izledim aralarında tabii ki de en iyisi la casa de papel de çok güzel bir diziydi senaryosu aşırı güzel sıkmayan bir dizi türk dizisi gibi değil akıcı aksiyon sahneleri çok güzel küçük küçük detaylar sahnelerde vereyim bir de çok hoş bir şeydi 3 sezonu çıkması da güzel olacak ya 3. sezon çıkacak ya da 2 sezonun devamı çıkacak sonu çok güzel bitmişti dizi buradan sporları vermeyeyim ama izlemenizi tavsiye ederim çok güzel aşırı tavsiye ederim hatta tavsiye etmeyeyim izle.

0

breakin bad çok güzel bir dizidir kaliteli bir kurgudur izlemenizi tavsiye ederim bunun yanında prison break yine harkulade güzel bir dizidir. walking dead, lost gibi dizilerde oldukça başarılı ve kaliteli güzel dizilerdir bana kalırsa. yine the 24 süpernatural, person of interest x decter gibi dizileri de tavsiye ederim izlemeniz için çok güzel dizilerdir

0

game od thrones ve vikingler. the mentalist çok kaliteli bir diziydi ama final yaptı.

0

la case papel bu güne bir izlediğim en iyi yabancı dizidir.

0

game of thrones, breaking bad, dexter, hannibal, the killing, true detective, following, super naturel, the tudors, beyaz kraliçe, wenthworth, fringe, merlin, criminal mind, major crimes, orange is new black, lie to me, black mirror, narcos, la casa del papel, ıv henry ve sharlock

0

game of thrones , shamless ve vikingler başkada izlediğim yabancı dizi yok

0

1- orphan black , konusu klonlanarak çoğaltılmış bir insanın klonunu farkedince öldürülmesi ile başlıyor. diğerlerine yaşadığı bu durum konusunda ulaşmaya ve onları uyarmaya çalışıyor. ancak hiç bir şeyin düşündüğü gibi olmadığı her bölüm de işleniyor. bence yakın gelecekte günümüzde yaşanıyor olabilen bir konu kesinlikle öneririm. 5 sezon süren dizi geçen yıl bitti.
2- black mirror, her bölümde alakasız farklı konuların ve farklı insanların oynadığı bu dizi de günümüzde gelecekte ortaya çıkacak problemler, teknolojinin zararları gibi konular trajikomik şekilde işlenmektedir. dizinin elli dakikası birinden nefret ederken ya da onu severken son bes dakikasından ona karşı tam tersi duygular hissetmenizi sağlayan değişik bir dizi. kesinlikle öneririm farklı bir yapısı var.
3-dark, 33 yılda bir tekrarlanan takvime göre insanların bir kaç geçit ile birbirine bağlandığı almanya da geçen bir dizidir. soyağacını hala tam olarak çözebilmiş değilim. beyin yakan dizilerden bir tanesi ancak gerilim bir şekilde sizi sürüklüyor.
4- game of thrones, sanırım adını duymayan kalmamıştır. ancak yine de ortaçag da gecen bu dizide fantastik varlıklar ve insan ilişkileri arasında ne kadar sınırların zorlandığını görüyoruz. efektler gerçekten her bölümde çok güzel.
5- you, diğerleri kadar etkileyici mi sorusuna cevap veremiyorum ancak daha bir sezon yayınlanmış bu dizi de sempatik bir seri katil işleniyor. kimsenin onu suçlayamadığı be katilin sevdiği insanları üzen insanları ve sevdiği insanları nasıl soğuk kanlılıkla öldürdüğünü görüyoruz. günümüzde zihinsel rahatsızlıkların ne kadar arttığı düşünülürse aslında dizi de ki karakter normal ve izlemenizi öneririm.
6- two broke girl, komedi olarak karşımıza çıkan bu dizi de iki kızın hayata nasıl tutunmaya çalışıp dost olduğunu görüyoruz. çok fazla mekan değişikliği olmamasına ragmen basit komedisi ile yirmi dakikalık bu dizi çerezlik düşünülebilir. son sezonu onay alamaması üzücüydü.

0

ben yabanci filmleri izlemiyorum cunku anlamadigim icin fazla bisey anlamiyorum cunku fazla ingilizce bilmiyorum ondan dazla ingilizceli filmler fazla sevmiyorum ama turk filmleri cok seviyorum en cok cukur bizim hikaye git basimdan bir zamanla cukurova gibi filmleri cok seviyorum tabanci cok aykiri bisey yabanci dilden anlasaydik izlerdik ama fazla ingilizce filmler izlenmiyor yine fazla televizyon izlemiyorum telefonla 10 saat cakit geciriyorum

1

yabancı dizi izlemeyi sevmiyorum çünkü türk kültürünü yansıtmıyor yansıtmasında beklemiyorum zaten yanlış anlaşılmasın ncak bana göre değil yabancı dizi izlemek düzenli olarak izlediğim tek yabancı dizi sabrina isimli diziydi :)
o da zaten çocukken izlediğim bir diziydi sihire büyüye çok meraklıydık o zamanlar bizim de sihirli güçlerimiz olsun diye :)