0

eşcinsellerle ilgili merak ettiğim bir sürü şey var aklıma geliyor araştırıyorum. ancak bildiğim bir şey varsa o da onların daha çocuk yaştayken karşı cinse değil kendi cinslerine karşı ilgi duymaya başladıklarıdır. onların sapkın olmalarıyla falan alakalı değil tamamen içgüdüsel olarak kendi cinslerine ilgi duymaya başlıyorlar çocuk yaştayken. ve ileri yaşlarda bu durumu aşamazlarsa intihara bile kalkışabiliyorlar toplum tarafından dışlandıkları için. ben doğuştan hormonal bir bozukluk olabileceğini düşünüyorum eşcinsellerde. farklı hormonlar salgıladıkları için kendi cinslerine ilgi duyduklarını düşünüyorum. mesela erkekler testesteron yerine östrojen salgılarlarsa kadınlara değil erkeklere ilgi duymaya başlarlar, aynı şekilde kadınlar da östrojen yerine testesteron salgılarlarsa kadınlara ilgi duymaya başlarlar. bilim insanı olmadığım için detaylı açıklayamıyorum ancak beni teorim bu yönde. bu yüzden onları yaşadıkları ağır psikolojiyle bırakmak yerine sahip çıkmak ve destek olmak gerektiğini, nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yaşamaları gerektiğini düşünüyorum.
bu arada bir dipnot düşeyim bir yerde okumuştum hamilelik döneminde progesteron hormon takviyesi alan annelerin çocuklarının eşcinsel olma ihtimali normal de eşcinsel olma ihtimalinden çok daha yüksekmiş.

0

ben onlara farklı şekilde yanaşmıyorum sonuçta onlar da bizim gibi insan etten ve kemikten .sadece duyguları hissiyatları farklı .bence insanları bu şekilde birbirinden ayırmamalıyız .onların duygu ve düşüncelerine saygı duymalıyız çünkü onlarda bize karşı niye böyle hissediyorsunuz derse hoşunuza gider mi kime göre doğru kime göre yanlış bence birlik beraberlik içerisinde olmalıyız böyle saçma sebeplerle insanlar birbirine düşman olmamalı