0

sorumani sitesi ve ekibi ödemeler ne zaman yapılacak?

yani biraz emeğe saygı lütfen bir buçuk aydır burada ödeme bekliyoruz hiçbir şekilde sizden cevap gelmiyor biz burada sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz ya evet ya hayır bir cevap çok zor olmasa gerek.

5 cevap
0

ya neden yatmiyo biz boşuna mi uğraşıyoruz. emeğe saygı lütfen kimseyi boşuna ugrastirmayin.biri yattı diyo biri yatmadı bizde ne yapacağımızı bilemedik .

0

bu gidisle hicbir zaman yatirmayacsklar.

0

bu site gerçek bir sitedir daha önce eksiksiz ödemesini yapan bir site ama bir buçuk aydır sitede hiç ses seda yok ve ödeme yapmıyor onun için bu soruyu sormak zorunda kaldım çünkü mesaj yoluyla hiç cevap vermiyorlar.

1

bu site gerçekmidir deyilmidir anlayamadım. her kes bir şey diyor. doğru dürüst anlatan olsa bilirdik.

1

sorumani sitesi ve ekibi hemen hemen bir buçuk aydır burada ödeme talebinde bulundum ve size birçok mesaj sayfadan gönderdim mail den gönderdim hiçbirine cevap vermiyorsunuz ödemeye konusunda en azından bir açıklama yapmanız gerekiyor. evet belki para elinizde olmayabilir en azından bizi bilgilendirirseniz iyi olur. eğer siteyi kapatiyorsanız da bunu da yazarların da bildirmeniz gerekiyor. yani bu kadar sessizlik hayra alamet değil lütfen biz burada emek harcayarak ve internetimizi harcayarak kuruş kuruş biriktirdiğimiz parayı hakkında bilgi istiyoruz ve paramızın yatırmanızı talep ediyoruz. biraz duyarlı olup bir açıklama yapmak zorundasınız. çünkü burada anladığımız kadarıyla demek ki siz yazarlara hiç önem vermiyorsunuz eğer birazcık önem verseydiniz bir açıklamada bulunurdunuz ya olumlu ya da olumsuz fark etmez yani bizde halden anlarız belki kazancınız olmamış olabilir paranızı almamış olabilirsiniz ama açıklama yaparak bize bildirmeniz gerekiyor yani biz de burada elimizden geldiği kadar size destek olabiliyoruz bizim desteğimiz de en çok aktif olmak aktif olduğumuz sürece sizin de kazancınız çok olur yani hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz artık gerçekten insanı hiç siteye girmek istemiyor. lütfen sorumani ekibinden en azından biri duyarlı olup sesimize bir kulak verebilen var mı acaba.