0

hayırlısı deyip geçmek lazım böyle konularda

0

benim o kadar bakiye yok ama alacaklar için sevindim. güzel olur.

2

yaklaşık 50 gündür ödeme bekliyorum ve yapılmadı. sitenin tekrar canlanacak ve ödemelerin yapılacak olmasını duymak çok iyi oldu. dilerim herkes kazanır ve daha bilgi dolu ve seviyeli sorular ve kaliteli cevaplar ile karşılaşırız. herkese hayırlı ve uğurlu olsun. bol şans diliyorum.

0

çok güzel oldu uzun süredir yatırılmadığı için çok kişi aktif olmuyordu artık site çok aktif olacak yine beyin bedava modu çıkacak şükürler olsun çok iyi oldu.

0

yapılsa bile benim ödeme alacak kadar bakiyem yok. ama sitenin çalıştığından emin olursam aktif olarak katılırım siteye.bide ödeme alan varsa lütfen belirtsin.

1

yapilmasi beni mutlu etti acikcasi. tamam cok bir para icin talepte bulunmamistim ama sonucta vizim emeklerimiz var burada. emegimizin karsiligi olan bu parayi alamamak canimizi sıktı resmen. tqbi bu durumda bizde guvenin sarsilmasina sebep oldu. bunun icin birseyler yapmalilar diye dusunuyorum. ama sonucta parayi yatiriyorlar. emeklerimizin karsiligini alalim ve bir soeun oldugunda bize gec yatirilacak gibi seyler soylenirse biz bu konuda yardımcı olurduk acikcasi. ve bundan sonra da oluruz. sadece bize acik olsunlar yeter. yoksa biz bu zamana kadar siteye hrp destek olduk. destek olmamizin sonucu bu olmamaliydi sadece. neysee... odemelerimiz yatirilacak en azindan. bu aralarda paraya sıkısmıstım zaten.

0

ödemelerin yapılacak olmasından dolayı mutluyum çünkü boşa gidecek diye baya üzülmüştüm. sorumani güven sarstı bence ama tekrar kendini toparlayabilir. ne zamandır burdayız uzun zamandır bir açıklama gelmiyordu doğal olarak herkesin morali bozuluyor. en azından elde edilen kazancın yatıralacak olması güzel bir haber.