1

sorumani eğer istediği düzeye gelirse yazarlardan da çalışan alımı yapmalı mı?

kaliteli yazarlar size daha çok şey katar

10 cevap
0

güzel bir fikir, üyeleri daha güzel içerikler yazmak için motive edecektir. şuan sitede bırak içeriği düzgün birşey yazmayı birçok soruda alakasız cevaplar yazan üyeler var. gerek bu cevapların tasnif edilip silinmesi gerekse bu üyelerin uyarılması bakımından görev yapacak yazarları da bünyesine katmasında fayda var.

0

sorusu güzel olanların ve uzun zamandır sitede bulunana yazarlardan yapılması iyi olablir aslında çünkü zamanla cevap verecek soru bulamıyorum her kategoriye tek tek giriyorum çoğuna cevap vermişim zaten bakıp geri çıkmak zorunda kalıyorum

0

siteye hakim olan yazarlardan neden olmasın. sonuçta günden güne büyüyen bir site ve zamanla yönetim kadrosundaki arkadaşlar yavaş kalacak. belki ilerleyen günlerde destek ekip olarak moderatör alımı filan yapabilirler. tabi yönetimin karar verebileceği bir durum bu.

0

olabilir ama buna sorumani karar verir .bence eğer istiyorsa ileride kendisi zaten alım yapabilir.

1

bende editörlerin siteye katkı sağlayacağını düşünenlerdenim. yönetim gün içerisinde aktif olan kullanıcılardan bunu seçebilir. faydalı olacaktır işeyişin hızı ve sitenin kalitesi bakımından. şimdilik böyle bir gündemleri var mı bilmem ama düşünebilir çok da iyi olur çok da güzel olur.

0

eger istenilen seviyeye gelinirse bence kesinlikle yazarlardan alım yapılması sayfanın adına yararlı olacaktır.

0

yeni çalışanlara ihtiyaç olup olmayacağını yaşayarak göreceğiz. ama böyle bir durumda siteye hakim olan yazarların tercih edilmesi doğru olur. ama ekip çalışmasına yatkın olması, önceki çalışanlarla uyum sağlayabilmesi gibi özellikler de aranabilir. :)

0

yeni bir site, bu dediğin şu anlık olmaz. ama ilerde moderatör olarak alabilir.

1

bence evet çünkü istenilen düzeye gelindiğinde her zaman fazla çalışana ihtiyac duyulur

0

olumlu bir davranış aslında, düşünmek gerek.