0

evde tek kaldığımda yaptıklarım tv izlemek, müzik dinlemek, kahve içmek,

0

kendi yemeğinizi kendiniz hazırladığınız için özene bezene yemek hazırlamak ve hazırlanan şeyi film/dizi/video izleyerek yemek kadar keyiflisi yoktur. yemek bitince de kendinize bir kahve yapar sigara yakarsınız. bütün ev sizindir, ister dans et ister bağıra çağıra şarkı söyle ister kitap oku... çok keyifli zamanlardır

0

evde tek kalındığında ilk olarak film izlemeyi veya yabancı dizi izlemeyi severim.bunların dışında internetten yemek tarifi araştırıp yeni yemekler yapabilirsin veya kendi kendine birşeyler uyfurup yeni yemek veya aparetif bulabilirsin.

0

film izlemek, kitap okumak kesinlikle. evde bos vaktimiz varsa kendimizi gelistirmeye adamali ve kulturumuzu arttiracak aktiveteler yapmaliyiz. bu arada spor da yapilabilir.

0

evde tek kaldığımda yaptığım şeyler: yemek yapmak, yeni tarifler denemek, uzanıp film izlemek, cilt bakımı için maskeler yapmak, kıyafetler deneyip kombinler yapmak, saç bakımı yapmak, komik videolar izlemek, harika bir sofra kurup bir şeyler izlemek gibi şeyler yaparım.