0

ateistleree çok kızıyorum doğduğunu biliyorlarda nasıl allah'a nasıl inanmıyor anlamış değilim gerçekten en kızdığım şey bana hiç denk gelmedi gelse döverim herhlde cnku bana biri ben allah'a inanmıyorum dese döver. ona herşeyi anlatırım sen peygambere inanmıyorum kuran adamı inanmıyorsun adem havadan geldiğimizde inanmiyormusun sen nasıl bir insansın seni burda doverm elimde kmse alamaz bak ölünce napcan mezara girince napacan yani ogunki piakolojmi göre herşeyi soylerm bı güzelde dayak atarm :)

0

inanmıyorum diyen insanların da mutlaka inandıkları başka şeyler vardır. kendileri inkar etse bile.

0

her ne kadar kızdıgım bir konu olsada onlarında bazı haklı düşünceleri vardır. biz bile yeri geldiği zaman bazı şeylere anlam veremeyiz ve taktiri ila der geceriz. ataist olan kişiler bu konuların üzerinde durup bunlara anlam veremediği için artık inkar etme pozisyonuna gecer. buda bir görüş türüdür ne kadar doğru olmasada toplum olarak saygı göstermek durumundayız. allah kullarını affetsin

0

kendilerine göre sebep olarak gösterdikleri sebepleri var ,araştırdıklarını söyleyip kendilerine uymadığı için inanmadıklarından bahsediyorlar,bende çok konuştum böyle olan tanıdıklarımla ama onun inancı onun hayatı.

1

inançsız oldukları için ya da gündem oluşturmak için inanmazlar.