0

ask her seyi affeder. bu cok guzel bir duygu eger affetmiyorsa ask yoktur. ask ucup gitmistir yapilanlardan. soyle dusunun gercek ask bir evlada da duyulabilir. ne yaparsa yapsin evlatlarimiz afdetmiyor muyuz? gercek aski yasayip yasmadiginiza idir affetmek. kimisi esine gercek askla baglidir ne yapsa affeder kimisi cocuguna kimisi annesine babasina ya da kardeşine . gercek ask kime duyuluyorsa o affedilir.

0

aşk öle bı duygulu insan aşık olduğu insanı gerçektende defalarca affediyorum seviyorum aşığım ayrılamam diyor gururunu bile hiçe sayıyor büyük bir aşkla seviyorlar gerçi aşk dedikleri alışkanlık gibime geliyor benm ama bazı insanlarda aşka inanıyor hatasız kul olmaz diyorlar hata üstüne hata yapsalar bile hata bir kere diğerleri yanlış tır deniyorlar afftmem ve sevmeye aşık olmaya devam ediyorlar onsuz olmaz diyorlar o benm ilk aşkım ben unutamam diyorlar ama aslında bilmiyorlar ki onszda yasanabiliniyor unutabiliyorsunda zor olsa da ama ben afftmem ben çok gururluyum gururumu ayaklar altına asla alamam ben. anca eşimi affederim ettim de oda oğlum için affttimm iyikide affetmisim

0

aşkın temelinde yatan sevgi,huzur,mutluluk gibi duygulara karşı taraftan bir saldırı yapılmadığı takdirde evet aşk herşeyi affedebilir.

0

affediyor ya ne kadar asla affetmem dese de insan aşk olunca öyle de bir affediyor ki affedemiyorsanız aşk yok demektir zaten.

0

aşk herşeyi gerçekten affetmez. zamana ve zemine göre değişkenlik gösterir.