0

bana gore affetmez cunku cok buyuk yanlis yaptiysa karisidaki kisi sende de gurur varsa birakirsin askini

0

aşk allah'imizin kendi gücü ile bizlere olan! tövbe eden her kulunu afeder!!

0

ne yazik ki affeder yapicak biseu yok doganin ve kalbin kanunu budur

1

tabiki de küçük hatalar affedilir ama büyükleri affedemem.

0

bu yapılan hataya bağlı bence eğerki çok büyük bir hataysa ne aşk nede başka bişey affettiremez ama aşk öyle bişeydirki nolur sa olsun affetiriyo bence

0

sadece aşk değil kim herşeyi affederki herşeyi affederek insanları şımartmak çok aptalca olur

0

aşk herşeyi affetmez örneğin aldatmak affedilirmi affedilmez buyüzden aşk kutsaldır herkes aşkı bilmeden yaşar aşk hiç birşeyi görmemek sadece aşkı görmektir .birgün çölde adam namaz kılar kılarken mecnun önünden geçer ve namaz kılan adam namazı bozarak mecnuna körmüsün be adam koca yer durururken neden önümden geçtin der mecnun evet körüm leylanın aşkından gözüm hiç birşeyi görmüyorda sen nasıl gördün beni aşkından geçipde der.

0

aşk herşeyi affetmez. aşkta en önemli unsur sevgi değildir. aşktaki en önemli unsur sadakat ve saygıdır. sizi aldatan birini affetmemelisiniz. bir kere aldatan bir daha aldatır. saygı yoksa sürekli kavga çıkar ilişkide. hoşgörü lazımdır sadakat ve saygı lazımdır ilişkide.

1

aşk her şeyi affetmez aşık olan biri bütün özellikleri ve zorlukları göze alan ve ne olursa olsun hiçbir zaman aşkından vazgeçmeyen yeni hangi hatadan dönerse dönsün affeden bir şeydir bunda adı aşktı ama aşkında affetmeyecek tarafları vardır aşk ihaneti asla affetmez ve aldatmayı affetmez bunun dışında aşk güzel bir şeydir ve ne olursa olsun hep affeder ama çok aşık olan biriyim ve eşim ne yaparsa yapsın affederim ama beni aldatırsa asla affetmem de bana ihanet ederse affetmem.

0

aşk öyle bir duygudur ki kelimelerle tarif edilemez.ve yine öyle bir duygudur ki kişiden kişiye her durumu çok değişir.kimine göre aşk kavuşamamaktır.kimine göreyse her şeyini adamaktır aşk.affedip affetmemek kişiye bağlıdır.aşkta gurur olmaz derler ama bazen insan gururunu ezemez.eğer ki çok aşıksa gururun da yüceliği kalmıyor.aşk demiri büker aşk demiri eritir,yeniden şekillendirir.ve böyle büyük bir duyguya yapılan ihanet affedilemez.ne kadar aşık olursanız olun affedilemeyecek şeyler vardır.aldatılmak gibi.aldatılmayı hangi yürek affeder hangi yürek kaldırır ki.aşık insan bu hatayı zaten yapmaz.ama yapılırsa da affı olamaz.dil affetse de yürek affedemez.içten içe güvenemezsiniz.yaşanmaz bir hale gelirsiniz.ve bazen beki de öyle bir duruma gelir ki insan aşk acısı,beraberken çekilen acıdan daha az gelir.ama gerçektir ki ne olursa olsun yine de yüreğinden silemez insan.aşık değilim nefret ediyorum unuttum der ama aslında unutmamıştır.nefret de bir duygudur.asıl durum odur ki hiçbir duygu kalmamışsa,hiçbir şey yoksa yürekte o zaman unutulmuştur.ama ne mümkündür aşkı unutmak.insan bir defa aşık olur.ondan sonra aşık oldum dese de yürek onay vermez.tek kişiyedir aşk.ötesi yoktur.ve yeri geldiğinde bu aşkı yüreğindeki mezarlığa gömer insan.evlense de başkasıyla unutamaz derinlerdekini.acı olan da budur ya hiç silemezsin aşkını.onu arar durursun ama nafile.işte öyle şeyler vardır ki aşkın ulu dağını gölgesinde bırakır.bu hataları kimsenin yapmaması dileğiyle.ama şunu eklemek istiyorum ki ne olursa olsun aşkla her şey aşılır.önünüzdeki engeller aşılır.hayat yolu aşılır.yeter ki aşık iki insan canı gönülden bağlı iki insan olsun.elele tutuşup birlikte aynı yöne baktıkları sürece her engel bir bir aşılır.her aşığın engellerini aşmasını ve aşkını kaybetmemesini umuyorum.

0

aşk affeder ama herşeyi değil tabiki bazı insanların aşk adı altında yaptıkları saçmalıkları affetmek sadece karşıdakine zarar verir bazı insanlara aşka inanmaz sadece vakit geçirmek için insanlarla ilişki yaşarlar

0

aşk baska bir degisle salakliktir . cunku asik olan kisinin on loblari calismaz ve mantikli dusunmesini engeller . mantigin olmadigi bi yer de zaman kaybeder ve surekli olarak ta nerde hata yapiyorum duye dusunursunuz . asil soruya gelecek olursak ask herseyi affetmez , asktindan sen olursun anca cunku senin asik oldugun kisi sana asik degil ve surekli yalnislar yapiyorsa ve sen askindan affediyoum diye geciyorsan sen baska bir degisle idoit yerine konmus olursun . ask hicbir zaman affemez. asik olduysaniz kafaniza kurekle vurup kalici hafiza kaybi gecirmenizi siddetle tavsiye eder uygulamanizj rica ederim .

0

aşk gerçekten tanımı olmayan bir şey diyebilirim aşk her şeyi affeder mi çok seviyorsan kalpten seviyorsan inan hiç düşünmeden affedersin hatasını büyük olsun küçük olsun aslında affetmem dersin ama içinde bir uhte kalır ya affetmek istersin ama uzundur aslında gururuna yediremez affetmezsin ama aşk kıyamamaktır bence ahmet batman’ın bir sözüm var kimsenin bilmedigi bir şarkısın bana kendini öğret gerçekten aşk çok zor bir yandan da çok güzel çok ayrı duyguları taşıdığım bir şeydir eğer gerçekten seviyorsan herşeyiyle onu affeder her şeyiyle onu kabullenir ve hiç şüphesiz onu her şeyiyle seversiniz aşk engel tanımaz

0

yapılan hataya göre değişir. bazı şeyler affedilebilir ama aldatmak kesinlikle affedilmeyecek bir şeydir. insan ne kadar aşık olursa olsun aldatılırsa bir daha asla güvenemez. bu yüzden aşk bazı şeyleri affeder bazı şeyleri affetmez.

0

affedilmesi gereken şeyler varsa olur ama yoksa aşk herşeyi affedemez bence.örnek veriyorum ihanet asla affedilecek bişey olmamalı .

0

evet affedebilir.tabi dozu aldatmaya gitmediği sürece.küçük ufak tefek şeyleri aşk her zaman affeder eğer gerçek aşk ise.gerçek aşk ve sevgi değilse zaten hiçbirşeyi affetmez.

0

herseyin bir sınırı var hersey dozunda guzel bazi seyler affedilir bazi seyler affedilmez .

0

aşk herşeyi affetmez affedemez.affedilirse insanın kendine olan gururu zedelenir.lakin eğer yapılan hata ilk kez yapılmış ise istisna gösterilebilir.

0

hayır asla. affedilmeyecek şeyler vardır.

0

aşk her şeyi affedemez. çünkü o kadar ağır şeyler vardır ki aşk bile affemedez bunları... mesela aldatmak çok büyük bir hatadır ve bence aşk bile bu hatayı affedemez.