0

günlük kazanç limitim yok hayır. zaten bu ödemelerden ses seda çıkmayınca bir süre de girmek istemedim ben siteye. ama sanırım ödeme yapıldığı için günlük bir 50 kuruş yapabilirim ya da 1tl yapabilirim diye düşünüyorum. yapabildiğim kadar yapacağım..

0

malesef ben dogru duzgun girmedigim icin siteye, kendime gunluk bir limit koyamiyorum. iste musait oldukca girip birseyler yapmaya calisiyotum kendimce. ama ekime kadsr biraz ugrasabilsem keske diyorum. cunku ekimde nikahim olacsk ve suan borclarimi odemekte biraz zorlanir hale geldim diyrbilirim. onun icin ekime kadsr yapabildigimi yapacsgim diyorum. hic yoktan bir 100 tl yapsam ekime kadsr benim icin bulunmaz nimet diyebilirim. borclarimda evlilik hazirliginda oldugum icin hep ev icin aldigim esyalardsn dolayi malesef. yeni ev kurma cabasinda olunca boyle oluyor malesef. evlenmeyi dusunenler 3-4 ay oncesinden birikim yapmaya basladinlar hatta. tavsiyem o yonde.

0

benim gunluk olarak koydugum bir limit yok acikcasi. ama uğraşıldığı zaman 6-7 tl ye kadsr cikabiliyorsun gunluk. onu da cevaplar uzerinden gidersen sabahtan aksama kadar anca yapabiliyorsun. hadi zorlasan zorlasan en fazla 8 tl civari yapilir yani. ama iste denemek lazim gunde en fazla ne kadar yapiliyor diye. herkes zaten biliyorsun gunluk hayat telaseleri oldugu icin burayi ek kazanc gormekte. :) gunde 2 tl kazansam bile bana yeter diye dusunuyoruz. yani ben bu site ilk acildigi zamanlarda bir keresinde kendimi zorlayip 13 tl yapmisligim var hatta. :) yani guzel kazanclar elde edilebilir. edilmez degil ama
oyle cok yuksek meblaglar kazanilmaz. hergun 10 tl ye ulasmak icin zorlasan kendini. ayda 300 tl yapar. yani ugrasa bagli. hadi biraz daha zorlasan ayda en fazla 400 lira civarinda kazanirsin. ama iste onun icinde sabahtan aksama bildigin motir gibi yazmak lazim sitede.