0

en gec odeme talebi verdiklerinde incelemeye alinirlar ve banlanirlar. indan sonra brn niye banlandim, parami vermediniz gibi sacma sacma tartismaya girecekler yonetim ekibiyle. hadi onu gectim, pardon da buradaki arkadaslar salak mi acaba. onlar bunu daha once dusunemediler mi de onlar yapmadi boyle birsey. sorulara duzgun duzgun crvap veriyorlardi acaba.

0

yqni her yrni gelende bu durum malesefcoluyor. baska birinde foruyor, ben neden yapmayayim gibi bir dusunceye kapiliyor ama bu site icerisinde ban sebebidir arkadaslar. hani site kurallarini soru cevap yapmadan once detayli bir okumanizi tavsiye ederim. yani madem para kazanmak icin burads bir ugras veriyorsunuz sonucta. niye bu sebepten dolayi ban yiyip paranizi alamayasiniz ki. yani hemen kazanayim diyip yapiyorsunuz ama aslinda kazanmiyorsunuz. acik acik belirtelim yani. birde kopya icerik yapanlarda banlaniyor. yani bir yerden baktiginiz bir cevabi oradan aynisina bakip burwya yazmayin. aynidini gecirmeyin. cevaplariniz incelemeye girdigi icin farkediliyor hangi siteden bakildigi yani.

0

saçma sapan işler işte. bir kendileri akıllı sanki. ya var ya kalkıp alakasız, tek harfe basıp paragraf oluşturuyorlar. sonuçta incelenip kazançlar yatıyor. hangi mantıkla bunu yapıyorlar anlamıyorum. her sorunun altında görür olduk ya şu huyu bırakın ya. emeğimiyle, hakkıyla cevap verenler bilmiyorlar mı sanki de. kalkıp bu şekilde şeyler yapıyorsunuz.

0

aynen ben de bu yeni gelen üyelerden soru ile alakasız orada kalsın sadece tek harf ve basıp onlarca satır yazıyorlar hem de kesintisiz demek haberleri yoktur soru ile alakasız cevaplar para ödenmiyor ve band sebebidir mesela ben soru açmıştım ödeme hakkında yeni gelen bir üye sadece yo yazmıştı onun arkasında da 14 tane satır k harfi yazmıştı aynı hakkına girdim ve cevaplarına baktım bütün cevapları öyledir doğru cümle kurulan bir cevabı yoktu.