0

ya onlar tek harfe basarak ya da sacma sacma kelimeleri bir araya getirip anlam icermeyen cumleler yazarak para kazandiklarini zannetsinler. sonra odeme talebinde bulunduklarinda da banlaniyorlar. sonra ne oluyor. sitr bizim odemelerimizi vermemek icin bizi banladi oluyor. halbuki site kurallaeindan biridir bu sorularla alakadiz cevap paylasanlar banlanir diye. ama istr kendilerini akilli zannediyor bu tio kisiler. ben burada kac kisi gordum bu sebepten banlanan. sonra sohbet kanalinda banlandim, site odememi yapmadi diye kufur kiyamet yazanlar doluyordu. yani sadece kendilerini yormaktan baska birsey yapmiyorlar malesef.

1

hayır ben her soruya gayet doğru ve anlamına uygun cevap veriyorum.

1

aynen ya sinir oluyorum bir kendileri akıllı çünkü. biz düzgünce cevap verip emeğimizin derdine düşelim onlarda da tek harfe basıp kazanç sağlayacağını zannetmişler. kaç tane sorunun altında aynı şeyi gördüm. konuyla alakasız cevap vermek zaten banlanma sebeplerinden biri. önce uyarı mı alırlar yoksa sorumai bunları engeller mi bilmiyorum ama yapılan hiç hoş değil. bir de bazıları kalkıp alakasız konudan bir haber ordan burdan kelimeler yazıp paragraf oluşturuyor. hiç mi düşünmüyorlar sorumani inceleyip para veriyor.

0

ya biz ödeme hakkında soru açıyoruz yeni gelen üyeler sadece tek harfe basarak binlerce harf sorunun altına yazıyor haliyle bu da bize rahatsız ediyor inşallah sorumani sitesi bunun farkında varır bir an önce onların hesaplarımı kapatır.