1

bir şey deneyelim mi? herkes bu sorunun altına istediği kadar uzun cevap yazsın ve ne kadar kazandığınızı yazın.

harf basimi haric... isterseniz ne zaman uye oldunuz, ne icin buradasiniz.. anlatin iste birseyler

10 cevap
0

ben yaklaşık 3 veya 4 ay önce fark ettim bu siteyi.o sıralar cidden çok sıkışıktım birçok yol denedim ve bırayı buldum.yeni başladığımda garip gelmişti.acaba nasıl olur yapabilir miyim diye daha sonradalarda yavaş yavaş siteyi çözmeye başladıkça gerçekten anladım ki hakkını veren bir platform.o zamanlar yarışmalar oluyordu bol bol.şuandada x2 kazanç yine.kaçırdım biraz ama olsun.diğer yarışmalarda burda olacağım.biraz genel kültürümüz gelişsin bence.

2

deneyelim tabii gayet güzel bir fikir bence de bu.benim de bahsetmek istediğim konu eskiden sorumani ekibi sanki bizlerle daha fazla ilgileniyordu ve onların varlıklarını çok daha fazla hissediyorduk. ancak son zamanlarda site içerisinde daha pasif olduklarını görüyorum. altın sorularda sormaninin sormuş olduğu yeni sorular uzun zamandır yok. iki ay bitti herhangi bir yarışmada yapmadılar. uzun bir süredir iki kat kazanç da yoktu şu anda gelmiş olması gerçekten sevindirici bir durum. en azından hala bizimle olduklarını bir şekilde anlayabildik. gerçekten eskiden soruların altında yorumlarını görüyorduk ya da bize sorduğumuz bir soruda aklınıza takılan bir konu olduysa eğer sorumuzun altına girerek cevap veriyorlardı uzun zamandır onu da yapmıyorlar.evet istedi bizim üyeler oldukça fazla yaz ama ara sıra onları da aramızda görmek gerçekten çok daha güzel oluyordu. sorumani sitesinden genel olarak çoğunlukla memnunum. ancak hala geliştirilmesini istediğim konular ya da gün yeniliklerin yapılmasını istediğim zamanlarda oluyor. örneğin siteye mesajları silme özelliği gelmesini istemiştim ve bir süre sonra bunu yapacaklarını söylemişler daha hala böyle bir yenilik maalesef yok. bunun dışında alakasız verilen cevapları ya da random atılan harfler gibi cevapları gördüğümüz zaman yanında direkt olarak bunları bildire bileceğiniz bir buton olması bir rahatsızlıkla karşılaştığımızda otomatik olarak şikayet edebileceğimiz bir sistem olması gerçekten güzel olurdu diye düşünüyorum. bunun dışında iki kat kazanç olduğu için şu anda sitede aktiflik yeniden arttı ancak insanlar sonraki daha fazla kazanmak istiyorlar çünkü burada gerçekten çok fazla zaman harcıyoruz. bunun için normal zamanlarda da etkinlik ya da yarışma olmasa bile bu kazançların bir nebze olsun arttırılması gerçekten siteye olan ilgiyi ve aktifliği çok daha fazla artıracaktır diye düşünüyorum. yine de ne olursa olsun gerçekten sonuna kadar güvendiğim ve bugüne kadar ödemeleri sıkıntısız bir şekilde aldığım bir site burası. iyi ki bu siteyle tanışmışım diye düşünüyorum.burası sayesinde gerçekten boş zamanlarını çok daha verimli bir şekilde değerlendirebilir ve aynı zamanda bu para kazanarak kendime katkı sağlamış oluyorum. özellikle çalışmadığım için gerçekten buradan gelen para bana her zaman ilaç gibi geldi. şu anda da 2 kat kazanç sayesinde yeniden ödeme limitini geçebildim. o yüzden oldukça mutluyum aslında. çünkü ayın sonlarına doğru bu iki kat kazancı getir meselerde eğer gerçekten ödeme limitine ulaşmam neredeyse imkansız gibi bir şeydi.çünkü insan verdiği cevaplardan çok daha fazla kazanç sağladığını da daha fazla hevesleniyor ve sürekli olarak siteye girip cevap vermek istiyor. son zamanlarda benim de site de olan aktifliğim azalmıştı ve biraz olsun uzaklaşmıştım. ancak şu anda gerçekten daha fazla girebiliyorum. kafamda bazı problemler olmasa benim daha fazla girip çok daha fazla bir kazanç sağlayabilirdim. ama son zamanlarda kafam oldukça meşgul bu yüzden eskisi gibi olamıyorum sitede.

0

yani ben bu siteye arkadaşlarımız sayesinde geldim de zaten ben bu siteye geldiğinde de bu siteye yeni kurulmuştu. onlar da bu siteye yeni keşfetmiş derdi ondan sonra ben geldim gerçekten de sizleri çok iyi bir şekilde ilerliyordu ve bu siteyi çok seviyordum diyebilirim hiç bir gün gelmemezlik bile yapmadım ama bir gün yarışma düzenledi yılbaşı yarışması ve çok uzun sürdü resmen siteden soğudum diyebilirim o da heralde yılbaşı yarışması çok uzun sürdü için olabilir ondan dolayı iki buçuk aydır falan girmiyorum işte hemen hemen bugün geldim dün geldim. tam olarak hatırlamıyorum iki gündür buradayım yani normalde eğlenceli bir şeydi ama o yarışma dansı eskilerden kimse kalmadı bu yarışmayı kısa tutsalar da en azından çok iyi olabilirdi ama maalesef kısa tutmadılar o kadar mesaj attım hiçbir şekilde kısa sürmedi yarışma ve iki buçuk ayda kendimi çok zor toparla ya bildin diyebilirim. bayağı bir yorulmuştum zaten yılbaşına da asla girdim kanka biliyorsun ve bakıyorum yılbaşından sonra bir daha da yarışma olmamış hakikat kazanç yarışması var. yani bence bir yarışma düzenlediler veya bir gün bilemedin 2 gün sürerse gerçekten de çok iyi olur çok memnun kalırım en azından bir yarışmaya gene ihtiyacımız var aradan iki buçuk ay geçti hala yarışma göremedim ben ama bu kadar da uzun sürerse eminim ki yeni gelen üyeler de sıkılabilir yani sorun var ne bir an önce el atması lazım bu işi yani sitede gerçekten cevapsız sorular bayağı bir görüyorum. cevapsız sorular birikmiş en azından biz eski üyeler buradayken hiçbir şekilde cevapsız sorular kalmıyordu ama yeni gelen üyeler de gerçi şu an daha yeni oldukları için cevap veya soru sormaya devam ediyorlar ama gelgelelim böyle saçma sapan sorular var şu an sitede gerçekten anlamıyorum yani ben şahsen fikrimi suna bileceğim soruları cevaplamaya çok istiyorum ama karşıma araştırmalı sorular geliyor. yani bu sefer de kopya içerik oluşturdu diyorlar ondan dolayı yani ben araştırılmış sorulara karşıyım bana göre google'dan bakıp özetlemek de kopya içerik oluşturmak demek ondan dolayı hiç gerek yok ben zaten soruma niye de söylemiştim en ön nemli si sitede fikrimizi sunabileceğimiz soruları cevaplamaktır ve soruların çıkmasıdır ama hala arkadaşlar anlamıyor şu kimdir bu kimdir muhabbeti yapıyorlar yani soru soruyorlar gerçekten de size çok sıkıcı olmaya başlamış ve bazen ben kendim burada kazası alıyorum. bir bakıyorum bazılarını sorusu silinince ve ben o soruya cevap verdiğim için benim de kazançlarından otomatikman düşüş oluyor ve bu durumda beni gerçekten de üzüyor sonuçta ben burada emek veriyorum cevap yazıyorum ama kalkıp bu sorunun silinmesi ve benim kazancım dan düşmesi bana çok saçma geliyor sonuçta bu benim suçum değil o zaman o soru sorulmadan silinse en azından kimse cevap vermemiş olur ve emeği boşuna gitmemiş olur yani anca bu kadar şeyler yazabildim aslında da cok şey yazmayı çok isterdim ama gerçekten de bu aralar bu siteden şikayetçiyim yani şikayetçiyim derken sorulardan şikayetçiyim.

1

ben bu siteyi başka bir sitedeki reklamdan görmüştüm ve reklama girip nasıl bir site olduğunu inceledim ve kazanç elde etmeye başladım ve hoşuma gitmeye başlamıştı.direk kazancı yani ne kadar kazanç sağladığımı görmek ve ödeme alt sınırı yirmibeş lira olduğu için siteyi sevmeye başladım.sonra üyelerden kazanç sağladıklarını ve paralarını aldıklarını gördüm ve güvendim belli bir müddet sonra bende 50 lira yaptım ve paramı çektim harcamaya başladım.bu site insanların rahatlıkla kullanılabileceği ve para kazanabileceği bir site.bununla birlikte bu sitede azim ile iş yaparsak kazancında fazla geleceğini gördüm .bu siteyi hatta bir kaç kişiye önerdim fakat gelemediler oyalanmadılar ve üşendiler.aslında aktif referansların olsa rahatlıkla da kazanç sağlayabileceğimi de gördüm.bunun yanı sıra üç iş günü içinde paranın yatması da güzel . :) herkese bol kazançlar dilerim....

0

aslında bu siteden çok güzel gelirler elde edilebilir ama çok vakit ayırmak gerekiyor ben mesela 1 saatte 1 lira kazandım. genel olarak sitede anlık paranı göstermesi insanları cezbediyor ve bu siteden kazanç sağlanabilir çünkü insanlar yazı yazmayı sever fikirlerini beyan etmeyi çok sever ve bu yaparken aynı zamanda para kazanmak çok güzel bir duygu . bu sitenin daha birçok kişinin keşfetmesi gerekiyor çünkü genel mantığıyla çok güzel oturmuş bir site. site yapımcılarına buradan teşekkürü borç bilirim bize böyle bir imkan sağladıkları için. bu siteye benzer siteler illaki çıkacaktır piyasaya ama benim bildiğim olarak bu mantıkta çalışan ilk site ve site gerçekten başarılı olmuş ek gelire ihtiyacı olan insanların derdine derman olmuş diyebiliriz ve bilgisayar başında para kazanma mevzusu çok güzel bir duygu. umarım gelecekte verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız bunu söylememin sebebi henüz daha ödeme almadım, ben ödeme aldığımda inanıyorum ki daha fazla vakit geçireceğim bu sitede çünkü işimin hakkını vererek yaptığımı düşünüyorum umarım yüzümüzü kara çıkartmazlar . güvenilir görünüyor ve ödeme kanıtını görerek geldim bu siteye ben de ödememi sıkıntısız bir şekilde alacağımı düşünüyorum.

0

öncelikle 2 kat kazanç önce olarak sitede 2 kat kazanç 14 şubata devam ederek dağa fazla kazanabilirdik öncelikle site 2 kat kazanç olsaydı şimdi 25 tl olmuştu siteden 1.5 aydır hergun 1 saat harcayarak elimden bu kadar geliyor ve site yine 2 kat kazanç verseydi şimdi 25 tl olurdu site ödemeleri yapıyor biliyorum siteden dağa fazla kazanmak istiyorum.

0

aslinda ben bu son gunlerde sevgililer gunune ozel bir yarisma ya da etkinlik bekliyordum. ama 14 subat'tan onceki haftasonu bir iki kati kazanc etkinligi duzenlediler ve 4 gun sürdü... yilbasi yarismasindan sonra yarisma goremedik. hatta ilk zamanlar yarisma ustune yarisma yapilir birde ustune iki kati kazanc olurdu. iki yarisma ayni anda surerdi. yarismalaein son zamanlarina denk gelen iki kati kazanc etkinlikleri olurdu. sanirim son zamanlarda google'dan aldiklari reklam kazanclari oldukca düşmüş olmali. ama iste bu yarismalari reklam gelirlerini almadan once yapiyorlardi. simdi ne degisti de etkinlikler bayagi azaldi. sahsen yarin icin artık bir supriz yapilscagina da inanmiyorum. bu arada ben limite cok yaklastim. limitin ustune biraz cikip bitqz yuklu bir odeme talebi olusturmak istiyorum. gecen sefer 41 tl cekmistim cok kiyak olmustu. en azindan bir sinema ve bir yemek fiyati cikmisti. arkadasim @buzdevri ile keyifle harcadik valla aldigimiz odemeleri. bakalim... bu sefer kac tl yapacagim ve çekeceğim...

0

evet deneyelim bakalim. bu crvabi yazmadan once kazancima baktim 1.48 tl de... odeme talebi gondermistim cunku gecen cumartesi. ondan. o gunden sonra pek giremedim zaten. gunluk yasamdaki mesguliyetler olmasa zaten bdn buradan guzel kazanclar elde ederim ama. iste. gunluk hayat yani. hep bir mesguliyet. bu arada... ben buraya ilk uye oldugum zaman 24 ekimde uye oldum... uye oldugum zaman bu site 5 gunluk filandi. hadi olsun bir haftalik. cok yeni bir site yani. ben bu siteye uye olduktan biekac gun sonra yarismalar duzenlenmeye basladi. hatta ayni anda iki yarisma olup, iki kati kazanc etkinligi oldugu zamanlar oldu. iki üç kere ayni anda yarismalar olmustu sitede. simdi sitede yarismalari pek goremiyoruz. aslinda yarismalardan cok iki kati etkinlik gibi etkinliklerin duzenlenmesi taraftariyim. bu etkinlikle cunku birçok uye ''vu firsati kacirmayayim.'' diye bakıyor ve aktif oluyor. suanda da kazanclar biraz susuk oldugu icinde pek giresim yok benim malesef. suanda da goruyorum ki bircok aktif arkadaşımız aktif durumda degil malesef. benimde artik yapacagim son odeme talebinden sonra girmeme karari aldim. aklimdaki kazanca cok yaklastim. tabi ara ara cektim buradaki parami ama buradan cektiklrrim hep banka hesabimda duruyor. o yuzden ilerleyrn gunlerde verdigim son odeme talebinden sonra girmeyecegim. girsem bile suanki aktifligim asla vr asla olamaz. artik o verecegim son odeme talebinden sonra ''ayda yilda bir'' diye bir tabirimiz var ya... ancak oyle olur. zevkine girerim yani girersem...

0

ben en fazla 34 kuruş kazandım bir yazımdan dolayı ama oda 2x daha fazla veriyodu site öyle okadar vermiyor ama 3000 kelimeyi doldurunca kaç para verir acaba bunu hiç denemedim burada denemeyi denicem ama 3000 kelimede zor yani ilk olarak siteyi nasıl bulduğumdan başlayayım ilk internette hangi sitelerden para kazanabilirim diye arattırttım ilk olarak anket siteleri çıktı ama para kazandıran bir site bulamadım maalesef sonra buna benzer başka bir site var adınu vermek istemiyorum o sitede de soru cevao şeklinde para kazanıyırsunuz ama bildiğiniz insanları kazıklıyorlar çok çok az veriyorlar parayı sonra biraz daha araştırdım sonunda sorumani sitesini buldum baktımki burada paralar ne az veriliyor nede çok veriliyor çok güzel bir sistem geliştirmişler ve istatistikleri sağlam tuttuklarını düşünüyorum o yüzden bu siteyi buldum sonra baktım sürekli para geliyor deli gibi cevao yazıyorum sorular soruyorum bir baktım akşam 7 lira para olmuş mukemmel sonraki gün devam edicektim ama ehliyet kurslarım başladı ara verdim işte cumartesi pazar tatil olunca şimdi giriyorum ve yazıyorum şuan 3000 kelimeyi nasıl dolduracağımı düşünüyorum biraz site hakkında edindiğim tecrübelerimden bahsedeyim yalan yok ilk olarak para kazanmak için girdim ve ilk gün 10 tl para yaptım ve kendi kendime dedim 10 tl yapacam her gün ayda 300 lira alıcam felan sonra kendi kendime dedim bu böyle başa çıkmaz çok zamanımı alıyor çünkü dedim günlük 3.5 tl yapayım aklık 100 küsür lira versin dedim ve şuan öyle ilerliyorum en iyisinin böyle olduğu düşünüyorum bu 3000 bin kelime nasıl dolacak neden bizden böyle bir şey istediniz ki ama insan cidden merak ediyor inşallah adminler kızmaz bu duruma hayatımdan bahsedeyim bir çok iş yaptım tesbih alıp sattım şuan balık üretiyorum ve satıyorum aynı şekikde fotoğrafçılık yapıyorum askerliğimi tecil ettirttim seneye yada ondan sonraki sene gidicem aga yok bu 3000 kelime dolmıcak benden bu kadar

0

ben yaklaşık bir süre önce bu siteye youtube den birinin aracılığı ile rastladım ve üye oldum daha sonra şansımı deneyerek siteye üye olarak soru sorup cevap vererek bilgi edinmeye ve para kazanmaya başladım . eğer gün içerisinde çok uğraşırsanız 7.8 ftl yapabiliyorsun ancak bu beni çok yormaya başladı ve kollarım omuzlarım ağrımaya başladı . daha sonra daha az yapmaya kendime bir sınır belirlemeye çalıştım bazen günlük 3. bazen 4 bazen 5 tl yapmaya çalışıyorum . çünkü daha fazlası beynimi de oldukça yoruyor. çok kasiniyorum açıkçası kendime de vakit ayırmak istiyorum . çünkü çok zaman kaybına yol açıyor . aslında bilgi edinme konusunda oldukça aguzel fakat bir süre sonra beyniniz de yoruluyor . bundan dolayı çok fazla bir kazanç sağlanıyordu gün içersinde . gün gün yaptıkça birikiyor o şekilde kazanç sağlayabiliyorum . siteyi sevdim güvenilir bir site daha önce para çekiminde bulunduk ve yatırdılar. dünde çekim talebinde bulundum ve sunan bekliyorum . kontrol ediliyor sanırım hafta sonu da girdiği için beklemeden henüz .