1

yeni gelen üyeler açıklamaya bakar mısınız?

arkadaşlar bakıyorum da devamlı ödeme alindimi diye sorular soruluyor buradaki arkadaşlarım yani eskiler ödeme aldık. buraya bir aydır uyeyim ilkin de 25 tl aldım , sonra 190 tl ödeme aldım üstüne dekontunu atarım sorun değil bu siteye güvenebilirsiniz. yani parası sağlam sorun yok. aldım ödememi sorun yok.

11 cevap
0

yeni gelen arkadaşlar gerçekten bu siteye güvenerek soru sorabilir soru cevaplayabilir ve bu uzun cevaplar yazarak dağa fazla para kazanırsın benim şimdi 20 tl kazandım var bu siteye guvenmeseydim ugrasmazdimki ilk defa ödeme alicam ve işte bazen arkadaşları sosyal medyada paylaştım ve 20 kişi davet edin sitede baktım kimse uğraşması ve bana 9 kes verdi aslında soru cevaplayarak dağa fazla kazanırsın

0

bu açıklamadan sonra daha çok güveniyorum umarım bende ödeme talep edecek kadar kazanırım

0

sorumani sitesine üye olan yeni kişiler tabii ki buranın ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyor yazılan mesajların cevapların okuyor ve de hangi şekilde hangi konularda hangi cevaplarda neler yapabiliriz diye soruyor herkesin ihtiyacı olduğu için sorması da gayet doğal bu yüzden böyle güzel bir soru sorulup altına da açıklaması yazılmış bu kadar kişi emek verip tabii ki karşılığını alamamakla ise o insanı üzer ama insanlar burada emek verip karşılığını fazlasıyla alıyor bunu yazılan cevaplardan da görüyoruz o yüzden asla kimse ödeme konusunda aklına takıntı gelmesin ben de 2 defa aldım 3 iş günü içerisinde yatan ödeme asla kesinti olmadan hesabına yatıyor sorumani ekibi üyeleri için çalışan emek veren ve de 3 gün ara ile 2 kat kazanç etkinliğini üyelerine yeniden daha fazla kazansın diye aktif eden bir platformdur gönül rahatlığıyla zamanınızı geçirip para kazanabilirsiniz.

0

sorumani gibi bir çok site var.hepsini inceledim.en çok güvenilir sorumani olduğu için üye oldum.yeniyim.henüz para kazanmadım ancak kazanacağıma inanıyorum.sevgiler

0

@poyrazim bu siteydi degil mi onerecegin geldim :))

1

kesinlikle haklısınız her gelen ödeme aldınızmi diye soruyor burda açıklama yapmanız birazda olsa bu soruları kescektir diye umuyorum.

1

bak senin yuzunden geldim sonra parayı senden alırım .. alsak ne olur almasak ne olur. cancazım sen güvenilir dedikten sorna ben herşeye tamam derim . :)

1

@okuyankurd ainen kanka doğru söylüyorsun ama biz defalarca paylasmiyorduk. :)) onlar arka arkaya soruyor bende onlara yardımcı olmak istedim :)

1

yeni gelenlerin hepsinde bu soru takılıyor kanka normaldir yani.. biz eskiler onlara ödemelerimizi aldığımızı, kaç lira öektiğimizi, kaç günde hesabımıza geçtiğini hep söyleyeceğiz. hatta kaç günde limite ulaşılıyor diye soran çıkacak, nasıl kazanç yükselteceğiz diyen çıkacak. yeni gelenler hep böyle. bizde ilk başta ödeme alabilecek miyiz acaba demiyor muyduk. :)

1

arkadaşlar ben o parayı nasıl kazandım. ben 84 tl yarışmada kazandım geçen hafta yarışma vardı gerçi bu aralar yarışma olmuyor. ve diğer paranın devamını kendim emek vermek ,cabalayarak kazandım. imla kurallarına uyarak ,kopyala / yapıştır yapmadan kazandim ,heyer kopya çekerseniz banlanirsiniz onun için uzak durun. yani bu siteye güvenebilirsiniz bizler paramızı aldik. benim diğer arkadaslarimda aldı parasını.

1

bilgilendirme için çok teşekkürler. insanın aklına illaki böyle şeyler takılıyor. bizi mazur görün. umarım bizde ödememizi alınca böyle rahat konuşabiliriz. bir de bu kadar parayı nasıl kazandığınızı anlatırsanız sevinirim. tekrardan teşekkürler.