0

günümün yarısını şöyle özetleyebilirim sabahleyin uyanmak sabah namazını kılıp güzel bir duş alıp daha sonra kahvaltımı yapmak iş yerine gidip harıl harıl çalışmak öğlen arasında 1,5 saatlik süreçte yemek ve kesinlikle sevdiğim bir arkadaşımla kısa da olsa görüşme yapmak daha sonra tekrar çalışmak zaten �kindi vaktine geliyoruz günümün yarısı bu şekilde geçiyor hafta sonları ise bu yaptıklarının yanında çalışmadığım gün olduğu için muhakkak bulunduğum yerde gezer ya da yakın mesafe şehir dışı yaparım.

0

günümün yarısını instagramdaki sayfamda geçiriyorum bide artık sorumanide geçircem galiba

0

yani grnelde evin icinde grciyor gunumun cogu.. gerci son zamanlarda surekli disaridayim, hastaneye gidip geldim, kursa basladim haftada bir kursa gidiyorum, 2 hafta sonra kursum bitecek iste bu sebeplerden dolayi son iki haftadir siteye girip de birseyler yazamadim ama. iste evdeysem gunumu üçe bölüyorum. yapilacak ev isleri varsa onlari yapiyorum. siteye giriyorum ve günlük olarak şöyle bir disari çıkıp yürüyorum. eger yapılacak pek fazla ev isim yoksa onu da iste sitrde aktif olmaya calsiarak gecirmeyr calisiyorum. yani bos durup para kazanmamaktan iyidir degil mi burada birkac kurus kazanmak. kitap okumayi cok severim. son zamanlarda pek kitap okuyamiyordum simdi gunluk 10 sayfada olsa zorluyorum kendimi. yani kitaplara da zaman ayırabilmek adina yapiyorum bunu da. oyle grciyor iste zamanimjn cogu.

1

günümün yarısı çalışmakla geçiyor. diğer yarısı da evde dinlenmek, yeme-içme, temizlik ve ertesi güne hazırlıkla geçiyor. ömür geçiyor aslında bu şekilde. tamamı çalışmayla geçiyor desek yalan olmaz. ama şikayetçi değiliz tabi iş bulamayan insanların yanında. gençliğimizde çalışmayıp da ne zaman çalışacağız.

0

günümün yarısı bu sitede geçiyor. bazen de evdeki işleri yapıyorum o şekilde geçiyor. genelde temizlik yapıyorum tek başıma koskoca ev.. biraz zorlanıyorum.

0

günün yarısı evle uğraşıyorum herkes okula gidiyor ise gidiyor sabahları kalıyorum evi toparliyom çocuklar okuldan geliyor yemek yap onlara ders çalıştır böyle geçiyor sonrada is bitince aliyorum telefonu internette takılıyorum bazende çok sıkılıyorum keşke bende calissam diye

0

ev isileri tv izleyerek uyuyarak geciriyorum son zamanlarda.monotonlasti yani

0

çalışıyordum işyeri kapandı için sabah 10 da kalkıp evde internette takılıyorum bu siteyide yeni buldum burda takılıyorum.

0

günümün yarısını tam olarak harcamam , ev işleri ,okul , kendime zaman ayırma , yemek yapma , uyuma gibi beş bölüme ayırırım .zaman kısıtlı malûm .

0

günümün yarisinda ev isleri dışarı çıkma gibi şeyler yapıyorum. diğer yarısında burada takiliyorum, kitap okuyorum. kitap okumazsam film izliyorum.

0

yarısını değil tüm günü sorumani başında geçirdim yemek yemek için bile kalkmadım henüz.

1

günümün yarısını değil bir çoğunu işimde harcıyorum. zamanımın çoğu orada geçiyor.

0

son günlerde günümün hepsini sorulara cevap vermekle geciniyorum.