1

ben şuan çalışmadığım için günümü ev temizliği, yemek, bulaşık, çamaşır gibi gündelik işlerle geçiriyorum. geri kalan zamanlarimda ise tv izliyorum, sorumani sitesine girip soru - cevap yapıyorum. bazen misafirlerimiz geliyor ,onlari agirliyorum. yani genelde günüm rutin uğraşlarla geçiyor. çok böyle sosyal biri olmadığım için günümün büyük bir bölümü evimde geçiyor. zaten kış mevsimi günler de kısa günün nasıl geçtiğini bazen anlamıyorum bile.

0

üniversiteye hazırlanan bir öğrenci olarak 24 saatimin 5 saatinin ders çalışarak geçiriyorum boş vakitlerimde ise yazılım çalışıyorum geleceğe yatırım olarak okulumunda olması nedeniyle epey az uyuyorum.

0

benim günümün çoğu bilgisayar yazılımcısı olduğum için bilgisayar başında geçiyor çizimler tasarımlar kurumsal siteler müşterilerle diyalog satış yapıyorum buna benzer birçok iş var bunlardan kalan zamanında ise tabii ki sorumani platformunda sorulan sorulara cevap vererek para kazanıyorlar ikisi dışında fazla bir yaptığım bir şey yok ama gerçekten söylüyorum bu platformda olduğum için çok mutluyum zaten sorumani ekibi de yazdıklarımızı görüyor para kazanmak kadar güzel bir şey yok gerçekten.

0

günümün çogunu çocuklarımla temizlik yaparak geçiriyorum

0

15 tatil oldugu icin evde yatıyorum fakat sorumaniden ek gelir elde ediyorum benim icin güzel oluyor buda.

0

çalışarak hırpalanarak ve mutsuzlaşarak..