0

evimde elektrik giderse gerçekten çok farklı hissediyorum nasıl anlatayım telefonlara bilgisayara internete o kadar çok alışmışız ki elektrikler gidince ne yapacağımızı şaşırıyoruz öyle sessiz sakin oturuyoruz yavaştan muhabbet etmeye başlıyoruz ailemizle aslında bir yönden iyi insanlarla iletişime geçiyoruz çünkü yapacak başka bir şey kalmıyor aynı eski zamanlardaki gibi insanlar iç içe oluyor bence keyifli tabi ki yanınızda konuşabileceğiniz birileri varsa

0

önce hemen feneri açarım daha sonra müzik açarım telefondan mobil verim varsa devam ederim surf yapmaya yoksa bilgisayarı açar offline oyunlar oynarım şaej bitene kadar ya da kitap okurum

0

evimde elektrikler giderse direk karşı binalarında elektriği gitmiş mi diye bakarım sorunun genel olduğunu saptadıktan sonra direk laptop'a geçerek şarjın yettiği kadar offline oyunlar oynarım.onun dışında diğer teknolojik aletleri kullanamayacağım için büyük bir ihtimal şarkı dinleyerek uyurum ya da telefonumda kendi internetim varsa oradan sosyal medyada takılırım.

0

evimde elektrikler giderse ve akşamsa zaten evde annemin yanına giderim onunla otururum. ikna edersem hatta sahile ineriz. bu sıcakta evde karanlıkta oturmaktansa.. onun dışında powerbankim dolu olur genelde. özellikle öyle tutmaya çalışıyorum çünkü şarjım çok çabuk bitebiliyor. telefonu öyle şarj eder kendi internetimi yerim.

0

bazen telefonda şarjım varsa müzik açar dinlerim nazende bilgisayarın şarjı varsa müzik açar dinlerim.eğer telefonumun şarjı varsa bazen internette dolanirim.

0

bir şey yapmam. evde mum ve fenerler mevcut. mum ya da fener yakarım, bir kitabımı da yanıma alırım ki mum ışığında kitap okurum. ki zaten elektrik olmadan da fazla bir yere kıpırdayamıyoruz açıkçası. gündüz kesilirse yapabileceğim fazla bir şey olmaz açıkçası.